Image default
Bulvár

Ördög Nóra: “Ha más szülők kitehetik a Facebookra a gyerekük képeit, akkor mi miért nem?”

Ördög Nóra rengeteg kritikát kapott, amiatt, hogy gyerekeivel gyakran posztol, most reagált a vádakra.

A Nők Lapja készített egy őszinte interjút Ördög Nórával, amelyben arra is kitérnek, hogy a műsorvezető rendszeresen megmutatja gyerekeit a közösségi médiában, legyen az Facebook, Instagram vagy YouTube. Emiatt Ördög Nóra és férje, Nánási Pál is rengeteg kritikát kapott.

“Ha más szülők kitehetik a Facebookra a gyerekük képeit, akkor mi miért nem? Miért rejtegessem, miért keltsem benne azt az érzést, hogy ő olyan gyerek, akit másoknak nem szabad meglátniuk? Miért nem próbálom inkább arra felkészíteni, hogy igen, ez az életünk része?” – mondta Ördög Nóra.

Hozzátette, gyerekeiknek eleve nincs választási lehetősége, hiszen azzal, hogy szüleik híresek és gyakran szerepelnek a médiában, nem tudnának kimaradni a szereplésből, ha akarnának, akkor sem.

“Apát ismerik, anyát ismerik, ez a munkánk, ez ezzel jár, téged is ismerni fognak. Nem lehetek annyira naiv, hogy azt higgyem, ha csak hátulról mutattam meg, akkor majd nem érik az ismertséggel kapcsolatos hatások. Hogy majd az iskolában nem fogják pontosan tudni, hogy kinek a gyereke. Inkább próbáljuk megtanítani arra, hogyan lehet ezt helyesen kezelni.” – mondta a lapnak a TV2 sztárja.

A műsorvezető azt is elmondta, hogy annak a lehetőségét is megadják gyerekeiknek, hogy akár a fotózás vagy média területén próbálják ki magukat. Kislánya, Mici már most fejébe vette, hogy vlogger lesz, és nem ért azzal egyet, hogy szülei még nem engedik meg ezt neki.ű

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Holnap megjelenik a legújabb @nok_lapja velem😊✌🤩 Szerintetek ki fotózott…? ❤

Ördög Nóra (@ordognora) által megosztott bejegyzés,

A teljes cikk a Nők Lapja november 13-án megjelenő számában olvasható.

Forrás: twice.hu

Hasonló hírek

Sarolta hercegnő és György herceg: ilyen tüneményesen festettek a hóban

Edit

Ennél mez­te­le­neb­ben Szabó Zsófit még nem lát­tad

Edit

Családi dráma: Férje nélkül utazott el Ördög Nóra – VIDEÓ

Mazsi