Főoldal » Ördög Nóra: “Éreztem már úgy az életem során, hogy újra kell terveznem”
Bulvár

Ördög Nóra: “Éreztem már úgy az életem során, hogy újra kell terveznem”

Ördög Nóra Újratervezés című műsorában Stohl Andrással olyan családoknak segít egyenesbe hozni az életüket, akik hátrányos helyzetben élnek. A műsorvezetők profi építészbrigáddal újítják fel a családok otthonát.

Nóra maga is átélte már, mekkora ereje van annak, ha az ember nagyot változtat.

– Éreztem már úgy az életem során, hogy újra kell terveznem. Túl vagyok egy váláson, váltottam munkahelyet. Mint mindenkinek, nekem is vannak időszakaim, amikor kis híján betemetnek a problémáim. De az én gondjaim természetesen sehol sincsenek a forgatáson megismert sorsokhoz képest – mondta a tévés, akinek szerencsére mindig van segítsége a környezetében, hiszen igen összetartó családja van.

– A nagypapa remek bébiszitter! Ha úgy jön ki a lépés és programunk van a férjemmel, ő szokott vigyázni Miciékre. Persze visszük őket Mórahalomra is a szüleimhez, legközelebb pedig az öcséméknél töltenek majd néhány napot – árulta el Nóri a hot! magazinnak.

Az édesanya saját bevallása szerint nagyon hálás azért a szerető közegért, amiben felnőtt.

– Bár nem voltunk egy kimondottan tehetős család, megvolt mindenünk. Talán erre mondják, hogy burokban nőttem fel, a szüleim óvtak engem és a testvéremet.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: blikk

Hasonló hírek

Visszatért eredeti szakmájához Király Viktor

Edit

Megtette, amire annyian vártak: Schobert Norbert bocsánatot kért – videó

Mazsi

Nézők ezrei előtt csókolta meg – ledöbbentek az X-akták rajongói

info