Hirmagazin.eu
Főoldal » Orbán Viktor most túlélt egy merényletkísérletet Frei Tamásnál
Életmód hírek

Orbán Viktor most túlélt egy merényletkísérletet Frei Tamásnál

Legutóbb – néhány könyvvel ezelőtt –  a magyar miniszterelnök nem élte túl Frei Tamás regényében a támadást, az író egy korábbi műsora miatt, amiben egy bérgyilkosság lehetséges árait firtatja, komoly botrány tört ki.

Frei Tamás most új könyvvel jött ki, és Orbánt ebben is megpróbálják megölni. A kávézólánc-tulajdonos, üzletember-író Frei, D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorának legújabb részében sok titokról lerántja a leplet, ezek egyike a műben szereplő merénylet. A Bábel című könyv egyébként a migráció hátterébe enged bepillantást.

Frei azt mondta, a könyvben szereplő momentum, miszerint Orbán átél egy merényletet, illeszkedik a regény témájához.

–        Azt gondoltam, ha merénylethullám van Európában – mármint a könyvben – akkor sok mindenkit megpróbálnak valakit eltenni láb alól, akik migrációellenes politikát folytatnak. És úgy gondolom, ha ez megtörténne, ő rajta lenne a listán, mert elég hangzatosan képviseli, amit képvisel: hogy mindenki marad, ahol van – mondja Frei.

A beszélgetés, benne rengeteg érdekes részlettel, vasárnap délután, 16:30-kor lesz látható, a Spektrum Home műsorán.

Hirmagazin.eu: Mi azért elég szkeptikusak vagyunk az ilyen fajta könyvekkel, regényekkel kapcsolatban. Sok ember olyan, mint egy gyermek. Beleképzeli magát a történetbe. Véleményünk szerint, Frei Tamás a tűzzel játszik.

Furcsáljuk, hogy egy ilyen könyv, élő közszereplővel, Magyarország Miniszterelnökével történt egyeztetés nélkül, egyáltalán megjelenhet.

Blikk, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Vérlázító, amit az olcsó tojással művelnek a multik

Mazsi

Döbbenet: milliókkal vágták át a katonákat – A társaikat vádolják a csalással

Mazsi

Elképesztő felajánlással veszi fel a küzdelmet a koronavírussal Galambos Lajos: saját vendégházát ajánlotta fel egészségügyi és rendvédelmi dolgozóknak

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------