Image default
Belföldi hírek

Orbán Viktor Miniszterelnökünklevelet küld a magyaroknak! Oszd meg!

Az EP-választásokra hívja fel a figyelmet Orbán Viktor levélben. Mindenki megkapja a levelet január közepéig, aki korábban jóváhagyta azt.

A levél a Fidesz EP-kampányát készíti elő, amelynek most nagyobb a tétje, mint korábban bármikor. Ennek oka, hogy az idei választás tétje, hogy Európa bevándorlókontinenssé válik-e.

Már kézbesítik Orbán Viktor levelét – írja a Magyar Idők.

A lap úgy tudja, hogy január 3-án megkezdődött levelek kiküldése, amelyben a közelgő, májusi európai parlamenti (EP-) választás tétjére hívja fel a figyelmet a miniszterelnök. Ez a levél Fidesz EP-kampányát készíti elő.

A leveleket január közepéig mindenki megkapja, de csak azok kapnak ilyet, akik erre korábban felhatalmazást kaptak.

Orbán Viktor a 2019 májusában következő európai parlamenti választásról ír majd, amelynek tétje nagyobb lesz, mint a korábbi években bármikor.

Brüsszel a sorozatos terrortámadásokból mit sem tanulva továbbra is bevándorlókontinenssé akarja tenni Európát, és ezt rá akarja erőltetni a nemzetállamokra. Mi, magyarok ezt nem fogadhatjuk el.

Az ellenzék már bebizonyította, hogy rájuk nem számíthatunk ebben a küzdelemben, mert ők Brüsszelt képviselik Magyarországon. Nekünk pedig olyan képviselőkre van szükségünk, akik Magyarországot képviselik Brüsszelben. A Fidesz–KDNP jelöltjei a magyar érdekeket mindig megalkuvás nélkül fogják képviselni az Európai Parlamentben – olvasható a levéllel kapcsolatos, néhány napja kiadott közleményben.

Orbán Viktor miniszterelnök felszólal az Európai Parlament vitájánFORRÁS: MTI/MINISZTERELNÖKI SAJTÓIRODA / SZECSŐDI BALÁZS

Az EP-választási kampány ugyan hivatalosan később kezdődik, de a februári parlamenti idénykezdetre és a hagyományos miniszterelnöki évértékelőre gyakorlatilag már az uniós voksolás hangolásaként tekintenek a kormányzó pártban.

Orbán Viktor legutóbb egy éve, tavaly januárban fordult levélben támogatóihoz, a miniszterelnökSoros György tevékenysége elleni kampányhoz kért pénzt.

A levél címzettjei a csatolt csekk segítségével járulhatnak hozzá ahhoz. Tavaly január végén lapunknak úgy nyilatkozott, hogy négy hét alatt több mint 36 ezren válaszoltak a kiküldött levélre,és mintegy 186 millió forint érkezett a megadott számlaszámra.Átlagosan ötezer forinttal támogatták az Orbán Viktor által meghirdetett célt. A befolyt pénzből felvilágosító anyagokat és plakátokat készítettek. A Fidesz régóta él a közösségi finanszírozás adta lehetőségekkel.

A mikroadományok küldése egyben fontos visszajelzés is a pártot támogatók részéről. Ez Nyugat-Európában, de főként az Amerikai Egyesült Államokban bevett gyakorlat.

Forrás: origo.hu

Hasonló hírek

A Fidesz kezdeményezi a DK költségvetési támogatásának felfüggesztését

info

Századvég: sikeres, de konfliktussal jár Orbán Viktor cselekvéspolitikája

Edit

Fizetett ellentüntetők: van az a pénz(?)

Edit