Hirmagazin.eu
Főoldal » Orbán Viktor miniszterelnökünk megkerülhetetlenné vált Európában..
Életmód hírek

Orbán Viktor miniszterelnökünk megkerülhetetlenné vált Európában..

Néhány napja jelent meg G. Fodor Gábor, Az Orbán-szabály című könyve. A Századvég Alapítvány elnöke Schmidt Mária felkérésre írt könyvet az Orbán-kormány elmúlt tíz évéről.

A könyv azért izgalmas, mert olyan ember írta, aki tagja az Orbán-csapatnak, fogalmazott Stumpf István a könyvbemutatón

Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum főigazgatója tavaly nyáron kérte fel G. Fodor Gábort, a Századvég Alapítvány elnökét, hogy írjon könyvet az elmúlt tíz évről. „Azért kértem meg a Gábort, hogy ezt a könyvet írja meg, mert fontos, hogy lássuk ezt a tíz évet.”

Az Orbán-szabály című könyv ezt az időszakot mutatja be.

Schmidt Mária arról beszélt: Orbán Viktor gondolkodása, cselekvéseinek és döntéseinek számbavétele és megértése nélkül nem lehet érvényeset mondani mindarról, ami velünk történik.

Bármit lehet róla mondani, gondolni, de azt hogy őt megkerülni, azt nem lehet! Európában sem” – mondta Lánczi András, a Corvinus Egyetem rektora. A kötet bemutatóján a rektor arról beszélt: nagy pechje van az ellenzéknek, hogy ilyen miniszterelnöke van Magyarországnak.

Stumpf István szerint az írásból világosan kiolvasható az a filozófia, amelyet a jelenlegi miniszterelnök képviselt az elmúlt tíz évben.

„Az Orbán-csapat tagjaként belülről írt meg olyan dolgokat, amik ebben a formában összefoglalva és különösen pontosan fogalmazva a miniszterelnök gondolatait, amelyek sehol máshol nem találhatók meg, pláne úgy, hogy van ennek egy páratlanul elrendezett logikája, és egyértelműen kiderül belőle az a filozófia, amit a miniszterelnök képvisel, különösen 2010 után” – mondta Stumpf István.

Az Orbán-szabály című könyv már kapható a könyvesboltokban.

Az online könyvbemutató itt megnézhető.

ÉLŐ: Az Orbán-szabály könyvbemutató‼️ÉLŐben G. Fodor Gábor: Az Orbán-szabály online könyvbemutatónk. Résztvevők: Bayer Zsolt, Barthel-Rúzsa Zsolt, Békés Márton, Deutsch Tamás, G. Fodor Gábor, Lánczi András, Schmidt Mária, Stumpf István, Tallai Gábor

Közzétette: XXI. Század Intézet – 2021. május 5., szerda

Hasonló hírek

Rákóczi Szövetség: tábor Kárpát-medencei pedagógusok számára

Géza

Házasság hete: az idei mottó a megtartó hűség

info

Ez botrány! Vegyen fel hitelt a hálapénzre – javasolta az orvos

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!