Image default
Belföldi hírek

Orbán Viktor Miniszterelnök: Közép-Európában van a jövő

Közép-Európa egy feltörekvő, kiemelkedő régió, „ebben a régióban van a jövő” – mondta Orbán Viktor miniszterelnök szerdán a Szingapúrban rendezett szingapúri-magyar üzleti fórumon.

A következő 15-20 évben az európai gazdasági növekedés középpontja Németországban és Közép-Európában lesz, ezért ebben a térségben érdemes befektetni – szólt a jelen lévő üzletemberekhez a kormányfő.

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond a magyar-szingapúri üzleti fórumon Szingapúrban 2017. szeptember 27-én. MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsődi Balázs

Kifejtette: a délkelet-ázsiai országba látogató magyar delegáció célja a szingapúriak meggyőzése arról, hogy vegyenek részt abban a sikertörténetben, amelyet a magyar gazdaság fejlődési íve ad. A magyar vállalkozókat pedig ugyanígy szeretnék meggyőzni arról, hogy vegyenek részt a szingapúri fejlődés adta sikertörténetben – tette hozzá.

A miniszterelnök reményének adott hangot, hogy a következő magyar-szingapúri találkozón “két saját útját járó ország növekvő gazdaságáról” adhatnak majd számot.

Forrás: MTI

Kiemelt kép: 24.hu

Hasonló hírek

Tényleg megváltoztatták Csongrád megye nevét

Mazsi

Kezdődik a nyüszítés! A STOP-SOROS visszavonására szólít fel a Velencei Bizottság! Oszd meg!

Géza

Jön a hó

Edit