Hirmagazin.eu
Főoldal » Orbán Viktor: mindannyian Müller Cecília kezében vagyunk..
Egészség - betegség

Orbán Viktor: mindannyian Müller Cecília kezében vagyunk..

Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádión arról beszélt ma reggel, a magyar egészségügy kivételesen erős, sikeresen vizsgázott a járvány alatt.

Szó esett arról is, hogy aki nem kéri az oltást első körben, azt nem húzzák ki a regisztráltak listájáról. Hogy mikor olthatnak már a kínai vakcinával, az Müller Cecília döntésén múlik.

“Kiválóak az ápolóink, világszínvonalúak az orvosaink és a kórházaink is jók” – mondta ma reggel a miniszterelnök, és hozzátette: “A magyar egészségügy bírni fogja”. Arról is beszélt, hogy napi 20 ezer ember ellátására van kapacitás a kórházakban, jelenleg 4 ezren vannak.

Orbán Viktor arról is beszélt, hogy aki regisztrált, de nem jó neki az a vakcina, amivel oltanák, visszautasíthatja azt. Ettől nem esik ki az oltandók listájáról, hanem majd értesítik, ha lesz másfajta vakcina. Viszont figyelmeztetett: ha valaki elutasítja a vakcinát, elérheti a harmadik hullám, amíg egy másikra vár. Ezért javasolja, hogy ne utasítsák vissza a felajánlott oltást.

El fogunk jutni április elejére oda, hogy 2 582 000 embert beoltunk. Húsvétkor közel leszünk ahhoz, hogy akik máig regisztráltak, azokat be is tudjuk oltani

– mondta, és úgy számolt: 391 821 egyszer beoltott van jelenleg, számuk hamarosan 441 ezerre fog nőni.

Ezután jósol nagy ugrást: hirtelen beoltanak egy hét, 8-10 nap alatt 650 ezer embert, akkor március elején 1 225 000 járunk. “Ha többen kérnek oltást, életeket nyerünk, ha a harmadik hullám görbéje lesz erősebb, akkor életeket vesztünk. Amelyik görbe gyorsabb lesz, az dönti el a sorsunkat” – vélte Orbán Viktor.

“Mindannyian Müller Cecília kezében vagyunk”..

– mondta a miniszterelnök azzal kapcsolatban, mikor olthatnak a kínai vakcinával. “Müller Cecília okos asszony, sejtelmesen azt mondta, jól haladok” – árulta el Orbán Viktor, viszont nem akart olyan kérdésekben nyilatkozni, amelyhez nem ért. Az országos nem mondott konkrét időpontot, de optimistán nyilatkozott az ügyben.

penzcentrum

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Viagra tartja életben a súlyos beteg kislányt több mint 4 éve

Edit

Az őssejtek adhatnak választ a cukorbetegségben szenvedők legfőbb problémáira

Géza

Vége a vitának, jön a bárányhimlő elleni oltás

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!