Hirmagazin.eu
Belföldi hírek

Orbán Viktor megmutatta, hol tölti a péntek estéjét: Te is meglepődsz majd..

Tegnap este kezdődött a Liszt Ünnep Nemzetközi Kulturális Fesztivál, amely idén is változatos programokkal várja az érdeklődőket. Már rögtön az első este valódi meglepetéssel készültek a szervezők, hiszen a a fellépők sorához a világhírű New York-i énekes-dalszerző, Cory Henry is csatlakozott.

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök a Jó reggelt, Magyarország! című műsorban adott interjúja előtt a Kossuth Rádió stúdiójában 2021. október 8-án / Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök a Jó reggelt, Magyarország! című műsorban adott interjúja előtt a Kossuth Rádió stúdiójában 2021. október 8-án / Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Egy kis kikapcsolódás a miniszterelnöknek is jár. Ráadásul nem is akárhol.

Egy ennél is nagyobb meglepetés pedig a nézőtéren foglalt helyet, hiszen a Mátyás-templomban ott volt Orbán Viktor miniszterelnök is, aki egy Facebook-bejegyzést is szentelt a mai kikapcsolódásának.

Péntek esti kultúra. Liszt Ünnep nyitókoncert a Mátyás-templomban

Az október 8-ától 24-éig zajló fesztiválon fellép többek között a punk keresztanyja, Patti Smith, de Gilberto Gil, Thomas Hampson, Martin Haselböck és az Orchester Wiener Akademie, Kelemen Barnabás és Berecz Mihály, a Compañía Antonio Gades, Fassang László és Szokolay Dongó Balázs, Martin Sturm, a Duna Művészegyüttes, a Jazzical Trio, a Cracow Singers, Aeva, Saya Noé, I Am Soyuz, Roby Lakatos, Snétberger Ferenc, Homoky Gábor, Keller András és a Concerto Budapest, Klukon Edit, Ránki Dezső és Ránki Fülöp, Vajda Gergely, Horváth Csaba és a Forte Társulat is különleges műsorral készült.

blikk

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Vihar Hárskúton

info

Czeglédynek köszönhette Gyurcsány, hogy kormányfő lett

Géza

Répássy: a kormány továbbra is megvédi a tényleges életfogytiglani büntetést

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------