Image default
Belföldi hírek

Orbán Viktor: Köszönet a nemzeti konzultációban részt vevő magyaroknak

Véget ért a kétnapos EU-csúcs. A miniszterelnök szerint hosszúra nyúlt két nap volt, komoly téttel Magyarország számára.

 

Orbán Viktor miniszterelnök közösségi oldalára feltöltött videóban köszönetet mondott minden magyarnak, aki részt vett a nemzeti konzultációban.

Elmondta, hogy a visszaküldött kérdőíveknek köszönhetően csütörtök éjszaka Brüsszelben sikerült visszaverni azokat a támadásokat, és elhárítani azon rohamokat, amelyekkel hazánk szuverenitását kis híján ismét megsértették. Sikerült megakadályozni többek közt azt is, hogy olyan döntések szülessenek a belga fővárosban, amelyeknek eredményeképpen idegeneket telepítettek volna bevándorlóként Magyarországra. Ehhez azonban sok millió magyar ember egybehangzó akaratára volt szükség – mondta Orbán Viktor a videóüzenetében.

Továbbá Magyarország minden polgárának szép adventet és áldott, békés, boldog karácsonyi ünnepeket kívánt. 2018-ra vonatkozó kilátásokról pedig csupán annyit mondott: Hajrá, Magyarország, hajrá, magyarok!

Forrás: hirado.hu

Képek: magyaridők, hirflow, hirado

Hasonló hírek

Ez a mi hazánk, ezért küzdeni fogunk érte a végsőkig – Orbán Viktor Miniszterelnök Úr beszéde a Nemzeti Ünnepen (Olvasd el és nézd meg!)

Géza

Összeomlott az OTP, nem működik az online fizetés

Mazsi

Tegnap dömping volt a boltokban, a sorok végét nem is lehetett látni! Nemhiába, mert így lesznek nyitva az üzletek a húsvéti hosszú hétvégén!

Géza