Hirmagazin.eu
Főoldal » Orbán Viktor hatalmas nemzetközi elismerése: A Financial Times címlapon írt Miniszterlnökünk által bejelentett családvédelmi programról! Oszd meg!
Külföld

Orbán Viktor hatalmas nemzetközi elismerése: A Financial Times címlapon írt Miniszterlnökünk által bejelentett családvédelmi programról! Oszd meg!

Még a magyar kormánnyal rendszerint kritikus brit gazdasági napilap is foglalkozott az Orbán Viktor által bejelentett családbarát lépésekkel, nem is akárhol, hanem címlapon. Ismert, a magyar miniszterelnök vasárnapi évértékelőjén az elmúlt évtized legnagyobb hatású családpolitikai programját jelentette be, úgy látszik, a nyugat-európai elit ingerküszöbét is elérte a dolog.

A magyar kormány a családok támogatásáról szóló döntéseivel egész Európa számára is világossá tette, hogy a bevándorlással szemben a gyermekvállalást helyezi előtérbe.” – így reagált a Fidesz nevében Kocsis Máté frakcióvezető az Orbán Viktor által bejelentett hét pontos családvédelmi akciótervre.

Jelen állás szerint a mainstream nyugat-európai sajtó ingerküszöbét is elérte a páratlan kezdeményezés, erről számolt be Varga Mihály, pénzügyminiszter közösségi oldalán. “Az ellenzék szerint nem történt semmi, ezzel szemben az Orbán-kormányt gyakran bíráló Financial Times ma címlapon hozza a családvédelmi programot. Mégis történt?” – írta némi iróniával a politikus.

Ahogy beszámoltunk róla, hétpontos családvédelmi akciótervet jelentett be Orbán Viktor a Várkert Bazárrban tartott vasárnapi évértékelőjén. A miniszterelnök ismertette, hogy hét intézkedésről döntött a kormány, ezek évente a költségvetés fényében kiegészülhetnek újakkal.

  1. Bevezetik a fiatal házasok gyermekvállalási támogatását.
  2. Bővítik a csok kedvezményes hitelét.
  3. Már a második gyermek születésekor egymillió forintot, a harmadik gyermeknél 4 millió forintot, minden további gyerek születésekor újabb egy-egymillió forintot vállal át Magyarország Kormánya.
  4. Azok a nők, akik akik legalább négy gyermeknek adtak életet, életük végéig mentesülnek a személyi jövedelemadó fizetése alól.
  5. Elindul a nagycsaládosok autóvásárlási programja.
  6. Megvalósítják a teljes bölcsődei ellátást.
  7. Bevezetik a nagyszülői gyedet.

A korszakalkotó program elkészültét a miniszterelnök beszédében azzal indokolta, hogy a bevándorlás helyett a gyermekvállalást kell ösztönözni.

Forrás: vilagfigyelo.com, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Rizikós vállalkozásba kezdett egy muzulmán Angliában

Edit

Lezuhant egy vadászbombázó a japán partoknál

Géza

18 napot élt túl a dzsungelben az eltévedt 7 éves kislány – videó

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!