Hirmagazin.eu
Főoldal » Orbán Viktor: Gyerekeink biztonsága, terrormentes élete múlik Európa védelmén
Kiemelt külföldi hírek

Orbán Viktor: Gyerekeink biztonsága, terrormentes élete múlik Európa védelmén

A miniszterelnök Facebookon jelentkezett be a brüsszeli csúcsról.

https://www.facebook.com/orbanviktor/videos/10155786950086093/
Ennek a kétnapos, hosszú brüsszeli menetelésnek túl vagyunk az első állomásán. Azt mindannyian tudjuk, hogy Magyarország védi Európa szárazföldi határait, a tengeri határokat pedig Olaszországnak kell védenie. Ezen múlik a személyes, a nemzeti és családi biztonságunk – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök.

Ezen múlik gyerekeink biztonsága, terrormentes élete. Hogy sikerül-e a magyaroknak a szárazföldön, és sikerül-e az olaszoknak a tengeren megvédenie Európa külső határait – mutatott rá a kormányfő.

Továbbá: Orbán Viktor Brüsszelbe viszi 2,3 millió magyar véleményét.

Brüsszelbe, a csütörtökön kezdődő európai uniós csúcstalálkozóra viszi Orbán Viktor miniszterelnök annak a 2,3 millió embernek a véleményét, aki a nemzeti konzultáción elutasította a Soros-tervet.

A kormányfő – a Facebook-oldalán közzétett videóban – azt mondta, “a helyzetünk sokat javult, mert itt vihetem a hátizsákomban annak a kétmillió-háromszázezer magyar embernek a véleményét, aki világossá tette, nem kíván Soros-tervet és nem támogatja, hogy Brüsszel ilyen terveket hajtson végre”.

Orbán Viktor hangsúlyozta, Magyarország az egyetlen ország Európában, ahol meg merték kérdezni az embereket a migráció és a bevándorlás kérdéséről.

Ez a 2,3 millió ember súlyt ad magyar álláspontnak és javítja az ország esélyeit a vitában – közölte, jelezve, hogy az uniós csúcs napirendjén szerepel a migráció kérdése is.

 

Forrás: hirado.hu, Facebook

Képek: Facebook, miniszterelnok.hu

Hasonló hírek

Merkel csak akkor menekülhet meg a teljes bukástól, ha Magyarország mellé áll! Oszd meg!

Géza

Juncker hadat üzent a nemzetállamoknak

Géza

A migránsok Európáról: az élelem kutyáknak, vagy európai nőknek való, az internet lassú, az európaiak nem tudnak nyelveket..

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------