Image default
Kultúra Programinfó

Operett- és musicalgálával indul 2016 az Operettszínházban

forrás: MTI

Évek óta hagyomány, hogy január elsején gálaműsorral köszönti az újévet a fővárosi zenés teátrum. Ez alkalommal többek között Dolhai Attila, Kállay Bori, Oszvald Marika, Lévai Enikő, Langer Soma és Bordás Barbara lépnek színpadra.

 Operett- és musicalgálával indul 2016 az Operettszínházban

Nemcsak Budapesten lépnek fel a fővárosi művészek: január 2-án Sopronban a Novomatic Arénában, január 9-én Debrecenben, a Kölcsey Központban várják a zenés műfajok kedvelőit.

A Budapesti Operettszínház hírnevét öregbíti Peller Károly és Szendy Szilvi, akik Florida három városában (Coral Springs, Miami, West Palm Beach) adnak újévi koncertet a Salute to Vienna keretén belül. A társulat egyik fele jelenleg is Japán nagyvárosaiban turnézik, míg Essenben, a Colosseum Theaterben A Szépség és a Szörnyeteg című Disney-musicallel január 3-ig összesen 15 előadást tartanak a színház más művészei.

Jövő tavasszal mutatják be Lévay Szilveszter legújabb darabját, a Marie Antoinette című musicalt, amit Kerényi Miklós Gábor állít színpadra és a jövő év folyamán Izraelben is vendégszerepel az előadás. A tájékoztatóban felhívták a figyelmet arra, hogy A Bajadér 2015-ös sikere után 2016 februárjában A denevér vendégeskedik majd a tel-avivi operában.

 

Hasonló hírek

Független könyvesboltok éjszakája

info

Angol nyelvű színjátszóversenyt hirdetnek középiskolásoknak

info

Állt a bál: díszpolgárnak jelölték Jordán Tamást, de összekaptak azon, érdemes-e rá

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------