Hirmagazin.eu
Főoldal » Öngyilkosságba kergette szeretőjét Hillary Clinton?
Külföld

Öngyilkosságba kergette szeretőjét Hillary Clinton?

Töb­ben azt ál­lít­ják, hogy az el­nök­je­lölt­nek vi­szo­nya volt egyik se­gí­tő­jük­kel, ám a ro­mánc­nak ször­nyű vége lett…

Hetvenhárom nappal az amerikai elnökválasztás előtt elképesztő történet látott napvilágot Hillary Clintonnal kapcsolatban. Több megbízhatónak és hitelesnek tartott újságíró is azt állítja, hogy Hillarynak óriási szerepe volt Vince Foster öngyilkosságában.

Foster Bill Clinton tanácsadójaként dolgozott, de a Clinton-család közeli barátja volt már korábban is. Sőt sokáig arról is pletykáltak, hogy a férfi Hillary szeretője volt hosszú időn át. Ám a kapcsolatukat az akkori First Lady feláldozta a szakmai érdekek oltárán.

Öngyilkosságba kergette szeretőjét Hillary Clinton?

Clintonék ugyanis őt tették hivatalosan felelőssé a Fehér Ház-i alkalmazottak botrányos kirúgásáért. Sőt bohócot csináltak belőle a nyilvánosság előtt. A lejáratókampány teljesen tönkretette Vince-t idegileg.

Az utolsó csepp viszont az volt a pohárban, amikor egy megbeszélésen Hillary verbálisan megalázta a kollégái előtt. Nem sokkal később Foster végzett magával, mert nem tudta elviselni, hogy mind szakmailag, mind magánéletileg padlóra került.

Clintonné érintettségére viszont hivatalosan már semmilyen bizonyíték nincs. A Foster halálával foglakozó FBI-aktákból ugyanis eltűntek azok az oldalak, melyeken Hillary neve szerepelt. Holott ezeket nemrégiben még neves angol újságírók is látták az amerikai Nemzeti Archívumban, amikor háttérkutatást végeztek az elnökválasztás kapcsán.

Az FBI és a levéltár hivatalos közleménye szerint az iratoknak nem veszett nyoma, valahol biztos megvannak. Foster haláláról 3000 doboznyi akta készült, és az egyikben szerintük ott vannak az eltűntnek hittek is. Csak arról nincs feljegyzésük, hogy pontosan melyikben… De aki nagyon akarja, az átnézheti őket.
Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Csokievésért futtatta halálra 9 éves unokáját a brutális nagymama!

Mazsi

Keményen odapörkölne Putyin Szíriában

info

A kijevi államcsínyt követően Moszkva atomfegyvereit is kész volt riadóztatni

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------