Bulvár

Öngyilkosjelöltek fenyegetik Klapka Györgyöt!

Öngyilkosjelöltek fenyegetik Klapka Györgyöt!

Mióta ki­de­rült, két­mil­li­árd fo­rintra rúg az üz­let­em­ber va­gyona, na­ponta ér­kez­nek hozzá se­gély­kérő üze­ne­tek és hí­vá­sok.

Mary Zsuzsi exférje folyamatosan frissíti a végrendeletét, mivel gyakran kezd újabb vállalkozásokba, és egyre nagyobb lesz a vagyona. Amikor évekkel ezelőtt nyilvánosságra került, hogy kétmilliárd forinttal rendelkezik, szinte tömegesen rohanták le az emberek, hogy szánja meg őket, adjon nekik kölcsön, vagy éppenséggel csak úgy, jó szándékból. A segélykérések azóta sem csillapodtak, sőt, egyre durvább hangvételűek lettek!

Öngyilkosjelöltek fenyegetik Klapka Györgyöt!
Kalpka György üzletember egy napja – részlet a sorozatból
(Fotó: DFP)

“Átlagosan napi két segítségkérő levelet kapok, és többen hívnak telefonon is, hogy kunyeráljanak. Többször előfordult már, hogy azzal fenyegetőztek egyes emberek: öngyilkosok lesznek, ha nem adok nekik pénzt. Zsarolásokra persze sosem válaszolok!”

Öngyilkosjelöltek fenyegetik Klapka Györgyöt! 1
A Ripostnak megmutatta végrendeletét is! (Fotó: Ripost)

– árulta el a Ripost-nak Klapka György, aki sosem volt irigy. Folyamatosan támogatja a hajléktalanokat, a menekülteknek kamionnal szállított ételt és tisztálkodószereket a Keleti pályaudvarhoz, rendkívül fontosnak tartja a jótékonykodást. Ám a nevetséges követelőzéseknek nem hajlandó eleget tenni.

Forrás: Ripost

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

Még ma is félve mesél férjéről Demcsák Zsuzsa

Mazsi

Követőit kérdezte Vajna Timike hogy tetszik e nekik az új méregdrága luxuskocsija

Géza

Jessica Alba bikinis teste még a filmvásznon keresztül is perzsel

Edit