Hirmagazin.eu
Főoldal » Öngyilkos lett egy 12 éves kislány, miután megnézte az amerikában népszerű sorozatot
Külföld

Öngyilkos lett egy 12 éves kislány, miután megnézte az amerikában népszerű sorozatot

Be szeretné tiltatni a „Tizenhárom okom volt” című, népszerű netflixes sorozatot egy gyászoló anyuka, akinek a kislánya – a főszereplőhöz hasonlóan – listát készített arról, hogy miért akar meghalni, majd felakasztotta magát.

„Önbántalmazásra készteti a gyerekeket” – állítja a sorozatról az összetört anyuka, akinek kislánya, a 12 éves Jessica a 13 okom volt megnézése után vetett véget az életének. A történet egy öngyilkos tinédzser drámáját mutatja be, aki 13 pontban szedte össze végzetes döntésének okait.

A gyerek a barátaival nézte a műsort, amely komoly hatással volt rá. Miután befejezte, Hannah Bakerhez hasonlóan egy 6 pontos listát írt, majd „RIP” betűket véste lábába, az erről készült képet pedig feltöltötte közösségi oldalára, végül felkötötte magát.

A lány édesanyja legfőképp azt szeretné, ha betiltanák a hamarosan harmadik évaddal jelentkező sorozatot, ám erre egyelőre nincs túl sok esély. Ezért inkább a szülőket figyelmezteti, ne engedjék gyermekeiknek, hogy nézzék a műsort. Ha mégis, akkor pedig fokozottan figyeljenek rájuk, hiszen ahogy az ő példája is mutatja -a széria több mint felkavaró a fiatalok számára. Félelme egyébként nem alaptalan, megannyi adat és tény bizonyítja: az Egyesült Államokban ugrásszerűen megnőtt a gyerekek öngyilkossági aránya a „Tizenhárom okom volt” sugárzása óta.

Daily Mail

Hasonló hírek

Közúti fennakadásokat okoz a francia sztrájk

Géza

Elszánt harcot sürget az embercsempészek ellen a német belügyminiszter

Edit

Így néz ki szemtől szemben egy terrortámadás – VIDEÓ

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------