Hirmagazin.eu
Főoldal » Öngyilkos lett a fiú, mert nem játszhatott!
Külföld

Öngyilkos lett a fiú, mert nem játszhatott!

2015 05 04 230003
A 18 éves Paul Bickle már régóta küzdött a depresszióval, hangulatingadozásai egyre gyakoribbak voltak. Egyik alkalommal annyira felhúzta magát, amiért anyja kikapcsolta az internetet, hogy leugrott egy közeli hídról – adta hírül a Mirror.

A tragédia 2013 februárjában történt, de az anya most nyilatkozott fia haláláról. Bickle anyja pontosan tudta, milyen labilis személy a fia, de sosem gondolta volna, hogy öngyilkos lesz, annak ellenére, hogy korábban volt már a fiának egy öngyilkossági kísérlete.

A 18 éves fiú folyamatosan szedte a gyógyszereit, a családja próbálta kezelni a depresszióját. Paul Bickle mindig elég hangosan játszott a Playstationnel, ezért anyja többször rászólt. Mondta neki, hogy ne legyen ennyire agresszív és ne ordibáljon, különben kikapcsolja a netet. Mivel nem változott semmi, a nő tényleg kihúzta az internetet. A fiú annyira feldühödött, hogy végül öngyilkos lett. Leugrott egy hídról, a mentők pedig már nem tudták megmenteni az életét.
Forrás: TheNews

Hasonló hírek

Nyemcov-gyilkosság: Moszkva szerint Oroszország-ellenes az EP állásfoglalása

info

Nem jött a váltságdíj, lefejezték a kanadai foglyot

Edit

Orbán Viktor: nekünk, magyaroknak nyitott világgazdaság kell!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------