Főoldal » Öngyilkos lett a csengeri örökösnő fia
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Öngyilkos lett a csengeri örökösnő fia

A férje után a fiát is elveszítette a csengeri örökösnőként ismert asszony. Sz. Gáborné Tamás nevű fia április 1-jén felakasztotta magát.

24.hu információi szerint hétfőn saját kezével véget vetett az életének a csengeri örökösnőként ismert asszony fia. Az öngyilkosságot az előzetes letartóztatásban lévő Sz. Gáborné korábbi ügyvédje is megerősítette a portálnak.

A családban nem ez az első öngyilkosság: Sz. Gáborné férje egy évvel ezelőtt szintén önkezűleg vetett véget az életének.

A fideszes Kósa Lajost is mesés svájci örökséggel megbabonázó csengeri asszony férje éppen egy évvel ezelőtt lett öngyilkos, így egy éven belül a férjét és az egyik gyermekét is elveszítette.

Mint ismert, a csengeri nő évek óta azt állította, hogy 1300 milliárd forintnyi vagyont örökölt. Ezt a fideszes politikus, Kósa Lajos is elhitte, akivel befektetési tanácsok okán többször is találkozott, sőt, egy megállapodást is aláírtak közjegyző előtt. Kósa, bár a dokumentum valódiságát később elismerte, Szabó Gábornét csalónak nevezte. Az asszony tavaly április elején elhagyta az országot, szeptember elején szállította haza Svájcból a Terrorelhárítási Központ (TEK), miután nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki ellene.

A nő elismerte később, hogy különböző vállalkozóktól és magánszemélyektől több százmilliót kapott, de váltig állította: csak azért kellett neki pénz, hogy hozzájusson az 1300 milliárd forintos hagyatékához.

Ha segítség kell 

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Forrás: Blikk.hu

Hasonló hírek

Régiós körözési akció keretében rendőreink elfogtak 106 fő körözött bűnözőt! Gratulálunk! Oszd meg!

Géza

A BALATON ÉSZAKI PARTJÁN ELLENŐRIZTEK A VESZPRÉM MEGYEI RENDŐRÖK TEGNAP

Géza

Sokkoló: többször megerőszakolta kiskorú húgát a Debrecenben lelőtt fiatal

Géza