Hirmagazin.eu
Tudástár - minden érdekesség

Olyat látott a paranormális kutató, amitől még ő is halálra rémült…

A tapasztalt angol paranormális kutató sok furcsaságot látott már életében, de annál hátborzongatóbb élményben még soha nem volt része, mint amikor egy szál kamerával egy több kilométeres II. világháborús bunker mélyén kellett bolyongania egyedül!

Olyat látott a paranormális kutató, amitől még ő is halálra rémült...

Anthony Mark évek óta nyomoz a legkülönfélébb paranormális jelenségek után, az egész életét arra tette fel, hogy utánajárjon a hátborzongató kísértethistóriáknak. Karrierje során számos hajmeresztő élményben volt már része, de ahhoz hasonlót, amit az angliai Kidderminsterhez közeli Drakelow bunker elhagyott alagútjaiban látott, még soha nem tapasztalt.

Olyat látott a paranormális kutató, amitől még ő is halálra rémült... 1

A hátborzongató járatok teljes hossza pedig 5,6 km, és a második világháború alatt földalatti gyárnak épült. A hely manapság a borzongásra vágyók és a kísértetvadászok kedvenc helye lett.

A paranormális kutató is egy bejárásra vállalkozott néhány társával egyetemben. A sötét alagutakban bolyongtak sokáig, amikor a férfi észlelt valami furcsaságot az egyik elágazásnál. Leszakadt a csoporttól, hogy megvizsgálja.

A paranormális kutató kinyújtott egy elektronikus eszközt, amely felerősítette a szellemek hangját, és azt kiabálta: “Itt ragadtál!”. Ez egy olyan provokáció a szellemek számára, amit általában nem tudnak figyelmen kívül hagyni. Hamarosan különös hangokat fogott a készülék. Bár ekkor még nem látott semmi furcsát, az éjszakai kamerájával végig rögzített mindent, hátha sikerül elkapnia valamit. Persze a sötétségen és a szálló poron kívül semmit sem látott.

Amikor végül kievickélt a sötét bunkerből, és hazajutott visszanézte a felvételt, amitől szinte halálra rémült. A semmiből ugyanis egy démoni arc tűnt fel a szellemvadász előtt. Akkor, és ott persze nem látta… a videót lelassítva és kinagyítva azonban tisztán kivehető a démoni arcvonás a sötétben…

A hajmeresztő videót ide kattintva nézheted meg!

Olyat látott a paranormális kutató, amitől még ő is halálra rémült... 3

A folyosórendszert 1943-ban kezdték gőzerővel építeni és a szóbeszéd szerint több munkás is meghalt közben. Lelkeik azóta is a folyosók bonyolult hálózatában bolyonganak

“Vannak, akik azt hiszik, amikor meghalsz, vége a dolognak és semmivé leszel… De léteznek olyan dolgok, amiket én is láttam jó néhány alkalommal, mint ez, ami arra enged következtetni, hogy van valami több, mint a puszta nemlét a halál után.”

Forrás: Ripost/ mirror.co.uk

Hasonló hírek

Zombi rénszarvascsordáktól retteg Szibéria lakossága!

Mazsi

Földönkívüliek után kutat a NASA legújabb Mars-járója: így indították az útjára – fotók

Mazsi

A francia titkosszolgálat Damaszkuszhoz közeledik

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------