Hirmagazin.eu
Főoldal » Olyat fotóztak, amitől az ufóvadászok is idegesek lettek! – VIDEÓ
Csillagászat, űrkutatás

Olyat fotóztak, amitől az ufóvadászok is idegesek lettek! – VIDEÓ

A SOHO napfi­gyelő mű­hold ren­dít­he­tet­le­nül végzi a dol­gát már több, mint húsz éve. Így las­san nem telik el nap úgy, hogy ne buk­kan­ná­nak va­lami kü­lö­nös do­logra az ufó­va­dá­szok a Nap felé irá­nyí­tott űr­esz­köz ké­pein. Ez­út­tal egy ko­ráb­ban már lá­tott ano­má­lia je­lent meg új­fent, ami több mint gya­nús!

Már az ufóvadászok is idegeskedni kezdtek, és azon agyalnak, hogy mi a fene történik! Nekik is feltűnt, hogy az UFO-észlelések gyakorisága ugrásszerűen megnőtt az utóbbi hónapokban. Ráadásul több olyan objektum is feltűnik, amiket már korábban is láttak!

Míg régebben csak havonta vagy hetente bukkantak valami érdekes égi jelenségre, addig mostanában már szinte menetrend szerűen, napi rendszerességgel bukkannak fel azonosítatlan repülő tárgyak a Földön, de még a világűrben is, főleg a Napunk körül…

Olyat fotóztak, amitől az ufóvadászok is idegesek lettek! - VIDEÓ

Az ufosightingsdaily.com ufóvadászai szerint az amerikai kormány és bizony a NASA is tisztában van a jelenséggel, de megpróbálják titokban tartani, vagy nevetséges teóriákkal megcáfolni az észleléseket. Talán világméretű pániktól tartanak?

Szerintük épp itt az ideje, hogy kormányuk felfedje, mi ez a hatalmas aktivitás a Nap közelében. Tényleg földönkívüli űrszondák vannak a Naprendszerünkben, amelyek a Nap energiájából töltik fel magukat? Vagy valami titkos Földi kísérlet szemtanúi vagyunk? 

Az ufóvadászok a napokban újabb elképesztő objektumra bukkantak a SOHO űrszonda képein. Ezúttal az űrbéli anomália, leginkább egy angyalhoz hasonlít. Tisztán kivehető a két szárnyszerű forma a jelenség két oldalán. Az eredeti képet itt nézheted meg: sohowww.nascom.nasa.gov

Olyat fotóztak, amitől az ufóvadászok is idegesek lettek! - VIDEÓ 1

Attól függetlenül, hogy biztosan nem angyal került a felvételre, valami különös dologról van szó. Talán egy földönkívüli űrszonda, ami éppen az energiabegyűjtő paneljeit nyitotta ki, hogy jobban be tudja fogni a Napból távozó energiát, és ritka nehézfémeket…

A szkeptikus internetes olvasók azonban nem látnak semmi érdekeset a képen! Épp ellenkezőleg! A SOHO napfigyelő műholdat még 1995-ben lőtték fel. Küldetését 3 évre tervezték, de végül meghosszabbították azt, mert a várakozásokkal ellentétben, ez idő alatt nem ment teljesen tönkre az érzékeny műszer. Nem esett szét, nem találta el végzetes mikrometeorit, és a sugárzás sem tett benne túl nagy kárt.

2003-ban az űreszköz adatrögzítő antennájának egyik irányító motorja meghibásodott, így nem mindig érkeznek adatok. Tehát egy ilyen öreg szerkezetnél nem csoda, ha időnként hibás képek is érkeznek, ha egyáltalán küld valamit…

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Véget ért a találgatás: megsemmisült az űrhajó

Edit

Szuperholddal “egybekötött” holdfogyatkozás lesz hétfőre virradóra

info

Sikeresen tesztelte kísérleti űrrepülőgépét az Európai Űrügynökség

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!