Image default
Gasztronómia, vega

Olyan fagyizó nyílt Budapesten, amelyhez hasonló még nem volt

Megnyitotta kapuit az első budapesti Magnum Pleasure Store, ahol immár mindenki maga, a saját ízlése szerint állíthatja össze hűsítő desszertjét és a legkülönbözőbb szóratok és öntetek, illetve csokoládébevonatok közül válogatva alkothatja meg saját Magnum jégkrémjüket

– olvasható a márka tulajdonosa, az Unilever közleményében.

Az idei szezonban Közép-Európában kizárólag Budapesten elérhető pop-up üzlet  május 31-én nyitotta meg kapuit az Allee bevásárlóközpontban és egészen szeptember végéig lesz nyitva.

Az üzletben a Magnum márkánál megszokott alapanyagokkal – a vanília jégkrém esetében például madagaszkári vaníliával – találkozhatunk, míg a csokoládé bevonat kakaója fenntartható forrásból származik. A Magnum Pleasure Store koncepciója Párizsban született meg 2012-ben, azóta szerte a világban számos nagyvárosban, így például New Yorkban, Londonban és Szingapúrban is megjelent – emlékeztet a cég.

A koncepció megalkotói egy gasztronómiai élményközpontot álmodtak meg, a kínálat kialakításakor három szempontot vettek figyelembe. Egyrészt a lehető legszélesebb réteg számára igyekeztek ízeket válogatni, hogy például a savanykás gyümölcsök kedvelői ugyanúgy megtalálhassák a számításukat, mint a kifejezetten édesszájúak. Ezen felül beemelték a kínálatba a kombinációkra lehetőséget adó ízeket – például a kandírozott narancs és az étcsokoládé párosát -, és nem utolsósorban küllemre is érdekes összetevőket válogattak, így akár csokoládés gabonagolyóval vagy liofilizált málnával és eperrel is egyedibbé tehetők a jégkrémek.

A vendégek összesen 13-féle szórat, háromféle csokoládé bevonat – fehér-, tej és étcsokoládé – közül válogathatnak. Az üzlet ízkínálata a nyár folyamán folyamatosan változni fog.

napi

 

Hasonló hírek

Mindenmentes fagyi

info

Tiramiszu palacsinta

info

Brutálisan finom a legújabb rántott hús: Trükkös panírral roppanós!

Mazsi