Tudástár - minden érdekesség

Olyan elképesztő dolgot videóztak Ózdon, amit nem kellett volna…

Olyan elképesztő dolgot videóztak Ózdon, amit nem kellett volna...

A felbukkanástól az eltűnésig sikerült lefilmezni egy nagy, és igen erős fénnyel izzó pontot az esti égbolton még tavaly októberben Ózd felett. Sokan csak legyintettek rá, mert nem nézték végig a videót… mi sem. De bepótoltuk…

Első pillantásra bárki azt mondaná, hogy csak egy repülőgép száll a felhők közt és a reflektorait látjuk az elmosódott felvételen… Csakhogy aki végignézi a videót, láthatja, hogy ez a fénygömb bizony nem egyenes vonalban repül. Néha megáll, néha pedig az ellenkező irányba indul… A videót a Facebookon osztották meg.

A döbbenetes videót ide kattintva nézheted meg!

Sokak szerint repülő, mások azt állítják, hogy csak egy drónnal játszott valaki, vagy egy eltévedt meteor. De mi van akkor, ha mégiscsak egy UFO volt? Miért csak az amcsiknál repkedhetnek földönkívüliek? Kevesen tudják, de Magyarország felett is elég gyakran figyelnek meg különös repülő tárgyakat, de valamiért ezek nagy része sosem kerül nyilvánosságra. Vagy mert a média elzárkózik előle, és inkább a külföldi észleléseket favorizálják, vagy a szemtanúk hallgatnak inkább, mert nem szeretnék, ha hülyének néznék őket.

Forrás: Ripost

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

A színek értelmezése és alkalmazása

info

Magyarország nyer vagy veszít az EU-tagsággal? + VIDEÓ

Edit

Az egység ünnepe Németországban

info