Hirmagazin.eu
Ezotéria: álomfejtés, jövendölés, gyógyítások

Októberi horoszkóp, III. rész: Kos, Bika, Ikrek

Az október, az ősz változékony természetét magában hordozva számos jegy szülötteinek tartogat éppúgy pozitív, mint negatív változásokat, hol álmatlan éjszakákat, hol bensőséges együttléteket egyaránt. Tudjuk meg mi vár ránk e szeszélyes hónapban, s hogyan nézhetünk szembe a kihívásokkal!

Kos

A Kos jegyűeknek igencsak meggyűlhet a baja a munkával és a kapcsolataikkal egyaránt októberben, amennyiben nem fogják kellően vissza temperamentumos természetüket, hiszen az ősz természeti változásokkal teli időszakában ezek különösen markánssá válhatnak náluk.
A Kosok indulatos és célra törő, alapvetően motiválóan ható természete e hónapban könnyen ellenük fordulhat. Érdemes tehát egy kicsit kevesebbet foglalkozniuk munkával, s jobban koncentrálniuk emberi kapcsolataikra, hogy az előbbiből fakadó túlterheltség ne menjen az utóbbiak rovására. Fordítson több időt és figyelmet a körülötte élőkre, szánjon néha egy kis időt egy jó beszélgetésre, hogy ne távolodjon el októberben sem szeretteitől, párjától, mert annak a későbbiekben beláthatatlan következményei lehetnek.
Szerelmi élet
Ha párkapcsolatban él, s megfogadja az előbbieket, akkor rendkívül sokat fejlődhet a kapcsolatuk mind érzelmileg, mind pedig szexuális értelemben egyaránt. Ha sikerül kellőképpen, mentálisan egymásra hangolódniuk, most jelentősen mélyíthetik szerelmüket!
Amennyiben szingli Kosként éli életét, októberben sok új ismeretségre és nem várt fordulatra számíthat, azonban így az is könnyen előfordulhat, hogy a hirtelen jött bőség zavarában nem lesz képes elsőre felismerni az igaz szerelmet, legyen hát ebben a hónapban még a szokásosnál is éberebb, nehogy aztán elkerüljék egymást!
Pár nélkülieknek:
A jelenleg pár nélkül élő Kosnak az október lehetőségek egész tárházával kecsegtethet, ami bíztató jel, ugyanakkor magában hordozza a veszélyt: mi van, ha a bőség zavarában, már megint rosszul választ? Hogy csökkenthesse ennek az esélyét, két dolgot érdemes tennie. Az egyik, hogy ne kapkodjon el semmit, s hagyjon elég időt az ismerkedési szakasznak is, mert azalatt sok mindenre fényt deríthet kiszemeltjével kapcsolatban, amik segíthetik, hogy végül jó döntést hozzon vele kapcsolatban, hozzon az pozitív, vagy negatív változásokat. A másik, hogy, mielőtt komolyabban belebonyolódna valakivel egy szerelmi kapcsolatba, tegye fel többször is egymás után önmagának a kérdést: biztosan ő az, akit el tudnék képzelni magam mellett tíz, húsz év múltán is? Ha a válasz bizonytalan, vagy egyenesen nem, akkor ne is várjon sokat a dologtól, hiszen előbb utóbb úgy is az ön akarata érvényesül. Inkább teljen el az október is nagy szerelem nélkül, mintsem, hogy csalódással és könnyekkel végződjön…
Párkapcsolatban élőknek:
Az október folyamán minden azon múlhat, hogy mennyire képes kedvesével egy hullámhosszra kerülni. Ahhoz azonban, hogy ez megvalósuljon, és ez által sikerüljön teljességgel megélni szerelmüket, önnek is engednie kell, mert dominanciájával kissé elnyomhatja ön iránt rajongó kedvesét, aki ezt nem képes így kellő intenzitással kifejezésre juttatni. Vonuljon most kicsit vissza, legyen türelmesebb és hagyja kibontakozni őt is e téren, s meglátja, átmeneti önmegtartóztatása megéri a fáradságot. Annál is inkább így lehet ez, mert most valami olyat is újra megláthat szerelmében, amiért mindig is őszintén felnézett rá, csak valahogy az élet viharaiban már-már feledésbe is merült. Szeressék egymást, s temperamentumosságukat inkább az ágyban éljék ki, kedves Kos, mintsem értelmetlen és fárasztó szócsatákban! Gondoskodjon róla, hogy így legyen!

Bika

A Bika jegy szülötteinek az október a munka és karrierépítés területén sokat, míg a szerelmi életben meg nem értést hozhat.
A munka októberben nem nő a Bikák fejére, így e területen viszonylagos kiegyensúlyozottság és nyugalom várható, bár a pénzügyek terén kisebb-nagyobb, előre nem várt kiadásokra lehet számítani, azonban ezeket sikerül majd érdemben és időben kezelni. Az egészséggel sem lesznek komolyabb gondok, amennyiben szakítanak elég időt a pihenésre, ám az egészségesebb és könnyebb étkezésre azért érdemes odafigyelni ehhez. Az emberi kapcsolatok azonban már keményebb diónak ígérkeznek e hónapban, s gyakran találhatja magát szembe a Bika feszültséggel és meg nem értéssel, melyeket nehezen tud majd hová tenni.

Szerelmi élet
Ami a szerelmi életet illeti, nos, akár párban él a Bika, akár egyedülálló, mindenképpen komoly fejtörésekkel teli hónap lesz az október. Ha párkapcsolatban van, akkor a romantika és a bensőségesség lesz az, ami igazán hiányozni fog a kapcsolatából, melyet hiába próbál orvosolni, folyton csak falakba ütközhet. Persze azért, ha nagyon igyekszik, lehet néhány jól sikerült, kellemes légyottra számítani, ám hol ezért, hol azért, de hamar múlhat még ekkor is az a bizonyos rózsaszín köd…
Ha szingli Bikaként él jelenleg, akkor sem túl ígéretes az október, s így egy-két kisebb-nagyobb kalandot, flörtöt leszámítva nem számíthat nagy dolgokra. Ha sikerül is eljutni az ágyig, akkor sem számíthat a Bika szülött nagy durranásra partnerétől, ám legyen óvatos, hisz ez csalóka lehet, s nem feltétlenül biztos, hogy partnere hibájából alakul minden úgy, ahogy!
Pár nélkülieknek:
A jelenleg pár nélkül élő Bika esetében a szerelem terén nem minden alakul a lehető legideálisabban, persze, ettől még szinte bármi elképzelhető, csupán az esélyek csökkentek némileg a korábbiakhoz képest. A legvalószínűbb, ami eme őszi hónap derekán kialakulhat ön és egy lehetséges partnere között, az, az esetek többségében nem több mint flört, esetleg egy laza érzelmi szállal, amiből, ki tudja, még talán lehet is majdan valami. Stabil, igazi szerelemre csakis az esetben lehet számítani mostanában, ha már teljesen sikerült lezárnia magában a múltat, s készen áll egy új kapcsolatra, melynek alapkőletételére már a múlt hónap során sor került, ez esetben ugyanis a bimbózó kapcsolat jelentős megerősödését jelzik a csillagok! Ha pedig mégis az első jövendölés lenne igaz önre, kedves Bika, akkor is érdemes nyitott szemmel járnia, továbbá követnie adott esetben a régi bölcsességet: élj a mának! Végtére is egy kevéske élvezet is több mint a semmi, ráadásul a hormonháztartás karbantartásának is jót tehet az ínséges időszakokban egy kis lepedő akrobatika, még, ha nem is minden az igazi!
Párkapcsolatban élőknek:
A párban élő Bikának októberben komoly fejtörést okozhat a romantika és a gyengédség szinte teljes hiánya kapcsolatában. Ennek fő okozója ugyanakkor nem feltétlenül párja, hanem inkább azon körülmények, melyek következtében, hol egyikük, hol másikuk, sőt, sokszor mindketten fáradtak, elnyűttek, mire végre eljutnak az ágyig. Ettől függetlenül azért néha lehet egy-egy felhőtlenül kielégült és fülledt erotikával teli éjszakára számítani, de sajnos ennek állandósulása most, még minden igyekezetük ellenére sem biztosított. Talán kár is görcsösen ebben gondolkodniuk, inkább próbáljanak meg kicsit a kapcsolatuk egyéb, áldásos területeire koncentrálni, s beérni néhány olyan, apróbb programmal, ami viszonylag kevés időt igényel, ugyanakkor mégis az alatt legalább intenzíven, csakis egymással törődhetnek. Néhány lopott, de igazán mélyen megélt pillanat is képes életben tartani a tüzet, mígnem múlik ez a sivárabb időszak!

Ikrek

Az Ikreknek az október hónap kellemesnek ígérkezik, s egy-két munkahelyi konfliktuson kívül, nem lehet nagyobb gondokra számítani. A szerelmi élete is inkább játékos, vidám lepedőakrobatikába megy át az ősz középső hónapjában, s párjával is tovább mélyülhet kapcsolata.A munkája során, bár különösebb megerőltetés nélkül telnek a napok, mégis némi intrikára, csipkelődésre számíthat, mellyel néha komolyan felbosszanthatják, ám legyen türelmes, s emelkedjen felül bírálóin. A családja és barátai körében minden bizonnyal találhat némi megnyugvást, ám itt is legyen óvatos, ugyanis a szeszélyes őszi idő sokakat türelmetlenné, ingerülté tehet, s ennek következtében könnyen félreérthetik mondatait, ami még okozhat kellemetlen perceket.
Szerelmi élet
Amennyiben párkapcsolatban él, magánélete e hónapban nyugodtabb vizekre evez, s rendszeresen élvezheti a jól megérdemelt, könnyed és játékos szerelmet. Amennyiben felismeri és sikerül átértékelnie kapcsolatának lényegi momentumait, igazán felhőtlen hónapra számíthat, mely váratlan, ámde annál kellemesebb meglepetésekben is bővelkedik majd.

Ha éppen egyedülálló, az október egy igazán flörtökben gazdag időszaknak ígérkezik, s felesleges is lenne habozni, élvezze csak bátran, hogy az ellenkező nem képviselői szinte kényeztetik szüntelen figyelmükkel és kacérságukkal.
Pár nélkülieknek:
A jelenleg szingli életmódot folytató, ugyanakkor kifejezetten kalandorlélek Ikrek számára igazán áldásos időszak lehet az október, különösen, ha kicsit levetkőzi gátlásait, teljes mértékben zöld utat adva vágyainak! Partner most minden bizonnyal akad bőven, csak győzzön válogatni, s a kérdés már csak az, hogy most valóban erre van-e szüksége? Ha a válasz igen, akkor vesse bele magát a kalandokba és élvezze az életet. Amitől most még izgalmasabb lehet az egész, az, az, hogy eme hónap során könnyen belefuthat egy olyas valakibe is, akivel igazán lesz alkalma kiélni a legtitkosabb szexuális fantáziáit is, ráadásul mindenféle kötöttség nélkül! Amennyiben a fentiek ellenére mégis inkább tartós kapcsolatban gondolkodik, már érdemesebb egy, a puszta szexualitásnál jóval szigorúbb kritériumrendszert felállítania a lehetséges jelöltekkel szemben. A jó hír az, hogy, a több halból a tengerben, nagyobb eséllyel is akad egy igazán kapitális példány a nagylyukú hálóba is, mint pangás idején, csak aztán sikerüljön is kihúzni a nagyfogást!
Párkapcsolatban élőknek:
A jelenleg tartós párkapcsolatban élő Ikrek szerelmi élete idilli állapotba juthat a hónap során, amikoris most minden, tényleg tökéletes! Eme pillanatok minél intenzívebb megéléséhez azonban mindketten kellenek, így igyekezzen szüntelenül azon mesterkedni, hogy párja számára is minden körülmény adott legyen a boldogsághoz, hiszen egy jó szerető csakis akkor érzi igazán kielégültnek magát, ha biztos abba, hogy partnere is szintúgy felhőtlenül élvezi az együttléteket, mint ahogyan ő. Úgy is megfogalmazhatnánk a dolgot, hogy most minél többet ad, annál többet kap vissza! Engedje hát teljesen szabadon fantáziáit és rángassa bátran bele minden őrültségbe kedvesét, amiben csak örömüket lelhetik!
Forrás: bestotcafe
Képek: banyaragya, szatmar, ezomania, hirma, jokesofthedayilluminatusobservor.blogspot

Hasonló hírek

Ha megnézed ezt a VIDEÓT, megmondjuk, melyik italt fogod meginni

Mazsi

Tippek egy jobb életért

Edit

A nők születési hónapja elárulja kik is ők valójában!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------