Hirmagazin.eu
Főoldal » Október havi horoszkóp, II. rész: Rák, Oroszlán, Szűz
Ezotéria: álomfejtés, jövendölés, gyógyítások

Október havi horoszkóp, II. rész: Rák, Oroszlán, Szűz

Az október, az ősz változékony természetét magában hordozva számos jegy szülötteinek tartogat éppúgy pozitív, mint negatív változásokat, hol álmatlan éjszakákat, hol bensőséges együttléteket egyaránt.

Tudjuk meg mi vár ránk e szeszélyes hónapban, s hogyan nézhetünk szembe a kihívásokkal!

Rák – október havi horoszkópja

A Rák számára az október izgalmasnak ígérkezik, azonban mindez azzal is jár, hogy akár komolyabb, tartósabb pozitív, vagy negatív változásokkal végződhet, tehát most érdemes nagyon odafigyelnie, kivel is hányadán áll.
Míg a munka átlagosan, változó eredménnyel telik, addig, különösen a hónap első felében, egy nagyobb, akár váratlan bevételre lehet számítani, mellyel azért érdemes óvatosan bánnia, ha nem akarja végül teljesen lenullázni magát. Az egészségére is érdemes így ősszel kicsit jobban ügyelnie, különösen a vitaminbevitelre. A hónap folyamán mégis a legnagyobb ingadozásokra és változásokra baráti, vagy éppen szerelmi kapcsolataiban lehet számítani, melyet könnyen lehet, hogy egy nagy csalódás indít majd el.
Szerelmi élet
A párkapcsolatban élő Rákok októberben változtatni akarnak valamin, ám nem igazán tudják még maguk sem, hogy voltaképpen min is. Ha azonban sikerül megtalálniuk újra a harmóniát párjukkal, melyet egy kiadós beszélgetés csakis elősegíthet, romantikus és igazán hangulatos őszi estékre lehet számítani.
A szingli Rákokra nem sok izgalom vár októberben, egy kis ismerkedésre persze azért adódik majd néha lehetőség. Ez a viszonylagos októberi nyugalom remek lehetőséget kínál azonban arra, hogy rendezzék soraikat, s alaposan átgondolhassák, milyen társra is vágynak igazán!
Párkapcsolatban élőknek:
A tartós párkapcsolatban élő Rák októberben hiányolhat valamit szerelmi életéből, változtatni akar, ám meglehet, maga sem tudná tényszerűen megfogalmazni, miről is van szó. Ha vannak apróbb problémák, súrlódások kettejük között, mindenképpen egy kiadós beszélgetés keretein belül igyekezzenek azt rendezni párjával, kedves Rák, de semmiképpen se intoleranciával, vagy a másik érveinek meghallgatását nélkülözve, egy mozdulattal lesöpörve az asztalról a problémát. Ha a konszenzusra törekszenek, meglátják, hamar el is érik azt, s visszatérve a régi kerékvágásba, felhőtlenül élvezhetik újra együtt a hangulatos, őszi estéket…

Oroszlán – október havi horoszkópja

Az Oroszlán jegy szülötteire októberben mind a munka, mind pedig a szerelem terén sok energia-befektetést igénylő teendők várnak és bizony sok múlhat azon, mennyire sikerül megbirkózniuk mindkettővel egyszerre.
Az Oroszlánoknak hatalmas erejük van a nagy eredmények felmutatásához, s a problémák kezeléséhez, ám az október igen keményen igénybe is veszi őket e téren. Jó hír ugyanakkor, hogy a hónap vége felé némi anyagi elismerésre is lehet számítani a temérdek fáradozásért, mely épp a legjobbkor gyarapítja majd javaikat. Ebben a hónapban tulajdonképpen minden azon múlik, hogy mennyire sikerül a munkát a családdal, párkapcsolattal összeegyeztetve, mégis maximálisan elvégezni.
Szerelmi élet
A szerelemben élő Oroszlánok számára a legnagyobb kihívást a hónap folyamán a párjukra való, kellő mennyiségű odafigyelés jelenti. Kedvesük gyakran úgy érezheti ugyan is, hogy a királyi jegy szülötte elhanyagolja őket, s ez könnyen konfliktusokhoz és parázs vitákhoz vezethet, ha azonban sikerül mindezt kezelni, egy-két este igazán nagyszerűre sikeredhet!
A jelenleg egyedül élő Oroszlánok októberben bizony jó eséllyel számíthatnak randevúra, ahol a legtöbbet bizony az fog nyomni a latba, hogy vajon mennyire sikerül őszinteségükkel és nyílt hozzáállásukkal elkápráztatni a szerencsés kiszemeltet.

Pár nélkülieknek:
A jelenleg egyedül élő Oroszlánok októberben bizony jó eséllyel számíthatnak randevúra; ennek során a legtöbbet az fog nyomni a latban, hogy vajon mennyire sikerül őszinteségükkel és nyílt hozzáállásukkal elkápráztatni a szerencsés kiszemeltet. Mindazonáltal ne vegye el a kedvét, ha nem jön össze rögtön az első próbálkozás; pont ezért érdemesebb inkább lazán kezelnie ezeket a dolgokat, és nem katasztrófaként megélni, ha nem alakul minden azonnal az elvárásainak megfelelően. Ne feledje, most a hangsúly a kitartáson kell, hogy legyen; a megfelelő mennyiségű ráfordított idő és energia előbb-utóbb úgyis meghozza (vagy akár azt is mondhatnánk, bevonzza) a gyümölcsét. Ha odakint – ahogy ez októberben sajnos gyakran megesik – elered a hideg őszi eső, bátran keressen fel egy-két beülős helyet, hiszen ki tudja, kivel hozza ott össze a Sors? Ha végül pedig a randevúra kerül a sor, ne feledje, nem rohannak sehová – ha túl hamar a másik elé tárja az érzelmeit, azzal akár el is riaszthatja a másikat. Csak mindent a maga idejében.

Párkapcsolatban élőknek:
A szerelemben élő Oroszlánok számára ez a hónap akár igazi hullámvasút is lehet. A legnagyobb kihívást a hónap folyamán a párjukra való, kellő mennyiségű odafigyelés fogja jelenteni. Kedvesük gyakran úgy érezheti ugyanis, hogy a királyi jegy szülötte elhanyagolja, s ez bizony könnyen konfliktusokhoz és parázs vitákhoz vezethet. Jobb, ha minél előbb belátják, hogy mindezt közösen kell megoldaniuk. Nem árt, ha bokrosodó teendői mellett most szán némi extra időt a párjára, esetleg próbálja meg jobban bevonni a saját dolgaiba is, hiszen így a szíve választottja sem érzi elhanyagolva magát, és ki tudja – lehet, hogy pont neki fog egy-két mentő ötlet az eszébe jutni. Ha végül sikerül ezt a kisebb krízist kezelni, egy-két este igazán nagyszerűre sikeredhet, és újra felfedezhetik, hogy együtt csodákat érhetnek el! Az már más téma, hogy ebben a hónapban sok új emberrel ismerkedhet meg, ezzel kapcsolatban pedig jobb, ha vigyáz, nehogy valaki hirtelen elcsavarja a fejét – ugyanis nem biztos, hogy ezzel hosszú távon jó lóra tenne…

Szűz – október havi horoszkópja

A Szűz október elején némi nyugtalanságra számíthat, mely aztán a hónap végére egyre inkább enyhülni fog.
Míg a munka csak-csak halad valamennyire, azonban egyre kevesebb energia jut rá, akárcsak más egyébre is, mely jelenség jórészt annak köszönhető, hogy a változékony őszi időjárás, valamint a dolgok időnkénti túlgondolása okozhat jó néhány álmatlan októberi éjszakát a Szüzeknek. A csillagok állása alapján ráadásul október első heteiben érhetik bizony kellemetlen meglepetések is szép számmal e jegy szülötteit. Érdemes tehát vigyázni, s nem mélyen belebonyolódni nagyobb baráti, családi beszélgetésekbe, mert az ilyen baljós körülmények között ezek is csak további félreértésekhez, kellemetlenségekhez vezethetnek.
Szerelmi élet
Ha párkapcsolatban él a Szűz, októberben érdemes kissé átgondolni dolgait, s megpróbálnia kedvességgel és szeretettel közeledni párjához, javítani a kettejük közti kommunikációt. Ha ez sikerül, várható jó néhány gyengéd, vagy éppen vad éjszaka. Legyen azonban türelmes, s ne hagyja, hogy mások butaságai kilendítsék egyensúlyából.
Amennyiben jelenleg egyedülállóként éli életét, októberben bizony meg kell dolgozni egy kívánatos randevúért, bár ez inkább az otthonába való bezárkózás és lustaság függvényében alakul nehezen, hiszen bájos és kellemes személyiségével, ha már eljut a randiig, biztos sikerre számíthat!

Pár nélkülieknek:
Amennyiben Ön jelenleg egyedülállóként éli életét, októberben bizony meg kell dolgozni egy kívánatos randevúért, bár ez inkább az otthonába való bezárkózás és lustaság miatt alakulhat nehezen, hiszen bájos és kellemes személyiségével, ha már eljut a randiig, nagy valószínűséggel sikerre számíthat! Ezért hát mindenképpen érdemes erőt vennie magán, és az otthon szöszölés helyett végre kimozdulni, és ismerkedni – akár egy kellemes kis őszi kirándulás keretében is. Ne feledje, mindez persze nem garancia, viszont nagyban megnöveli a siker esélyét! Különösen a hónap első felében lehet nehéz a kimozdulás (ez akár még az időjárással is összefüggésben lehet), a hónap végéhez közeledve viszont egyre kevésbé kell majd unszolnia magát. Ha pedig végre sikerül összehozni a várva várt randevút, ne adja be könnyen a derekát, inkább tesztelje kicsit a másik szándékának a komolyságát!

Párkapcsolatban élőknek:
Amennyiben Ön egy párkapcsolatban élő Szűz, októberben érdemes kissé átgondolni párkapcsolati dolgait, s megpróbálnia kedvességgel és szeretettel közeledni párjához, javítani a kettejük közti kommunikációt. Erre talán az elmúlt megterhelő időszak kihívásai szolgálhatnak magyarázatul, hiszen a szűz jegy szülöttei néha különösen hajlamosak elveszni a részletekben. Ha ez sikerül (mármint a párjához való gyengédebb közeledés), várható jó néhány gyengéd, vagy éppen vad éjszaka. Legyen azonban türelmes, s ne hagyja, hogy mások butaságai illetve munka vagy üzleti ügyek kilendítsék egyensúlyából. Különösen figyeljen oda arra, amikor párja kifejezésre igyekszik juttatni érzéseit, előfordulhat, hogy ebben némi bátorításra és támogatásra lesz szüksége – ellenkező esetben akár csúnyán meg is sértődhet. Beszéljék át közösen a dolgokat, együtt sokkal könnyebben találhatnak megoldást az élet kisebb és nagyobb kihívásaira egyaránt.
Forrás és képek: bestofcafe
További kép: veol, szeretni.elet-orom

Hasonló hírek

Amelyik követ választod, olyan lesz a jövőd – Szembe mersz nézni vele?

Edit

Ezo: láthatatlan szerelmi blokkok

Edit

Különleges nap lesz október 30.: a Vonzás Törvénye életbe lép, hogy minden vágyunk valóra váljon!

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------