Hirmagazin.eu
Főoldal » Október havi horoszkóp, I. rész: Mérleg, Skorpió, Nyilas
Ezotéria: álomfejtés, jövendölés, gyógyítások

Október havi horoszkóp, I. rész: Mérleg, Skorpió, Nyilas

Az október, az ősz változékony természetét magában hordozva számos jegy szülötteinek tartogat éppúgy pozitív, mint negatív változásokat, hol álmatlan éjszakákat, hol bensőséges együttléteket egyaránt.

Tudjuk meg mi vár ránk e szeszélyes hónapban, s hogyan nézhetünk szembe a kihívásokkal!

 

Az október sok feladatot, s egyben új lehetőségek tárházát nyitja meg a Mérleg előtt, azonban érdemes a jó szelet gyorsan kihasználni, különben az időhúzással sokat veszíthet!
A munka terén e hónap telis-tele lesz kihívásokkal, lehetőségekkel, melyek megoldása nem kevés energiát fog igényelni, ugyanakkor a jutalom bőséges lesz, ha sikerül érdemben helytállni. Különösen a hónap közepe táján lehetnek igencsak komoly kihívások. Az október ugyanakkor jó néhány kellemes meglepetést is tartogat a Mérlegeknek, melyek némelyike igencsak váratlan helyről érkezhet. Érdemes továbbá októberben néhány napot kitűznie, amikor barátaival kikapcsolódhat, szórakozhat kicsit, hogy ne csak hajtson, pihenjen is egy keveset, igazán jól fog esni.
Szerelmi élet
Amennyiben párkapcsolatban él élvezetes hónapra számíthat a Mérleg, azonban érdemes a külső behatásokra kiemelt figyelmet fordítani, nehogy egy nem várt harmadik személy lépjen színre a kapcsolatában, mert ez komoly problémákhoz vezethet!
Ha pillanatnyilag szingliként éli a Mérleg életét, akkor is alaposan érdemes nyitva tartania a szemét, ugyan is egy meglehetősen közeli ismerőse/barátja gyengédebb érzelmeket fűz iránta, mint ahogy képzelni, s, ha sikerül kinyitni Pandora szelencéjét, elképesztő szerelem lobbanhat lángra!
A Mérleg októberi szerelmi életéről bővebben itt: 

Pár nélkülieknek:
Amennyiben pillanatnyilag szingliként éli életét, akkor az október bizony komoly meglepetéseket hozhat a magánéletében, kedves Mérleg! Nem árt, ha alaposan nyitva tartja a szemét, ugyan is egy meglehetősen közeli ismerőse/barátja gyengédebb érzelmeket fűz iránta, mint ahogy képzelni, s ha sikerül kinyitni Pandora szelencéjét, elképesztő szerelem lobbanhat lángra! Persze nem árt, ha csak szépen, apránként kezdik el a közeledést egymáshoz (ami egyébként jobban meg is felel az Ön vérmérsékletének), nehogy a hirtelen előtörő szenvedélyek az ellenkező hatást érjék el, és valamelyikőjüket megtorpanásra kényszerítse.

Párkapcsolatban élőknek:
Amennyiben Ön egy párkapcsolatban élő Mérleg, meglehetősen élvezetes hónapra számíthat. Ha netán voltak is kisebb megoldatlan problémák Ön és kedves párja között, remek alkalmak kínálkoznak majd ezek megoldására és békés rendezésére. Nagy beszélgetéseket, gyönyörű közös kirándulásokat és egyéb közös programokat, sok közös nevetést hozhat ez a hónap, és a fizikai szerelem terén is újra bekövetkezhet a “nagy egymásra találás”. Azonban érdemes a külső behatásokra kiemelt figyelmet fordítani, nehogy egy nem várt harmadik személy lépjen színre a kapcsolatában, mert ez komoly problémákhoz vezethet – nem biztos, hogy az új csábítóval hosszú távon jól járna. Inkább óvja meg a kapcsolatát a semmiből felbukkanó “szerencsevadászoktól”!

A Skorpió jegy szülöttének az október igencsak fáradságosnak, ámde annál termékenyebbnek ígérkezik, mind a munka, mind pedig az emberi kapcsolatok terén.
Munkájában változások várhatóak, ám ezek nem feltétlenül olyan rosszak, mint amilyennek elsőre hangzanak, sőt, már a hónap első heteiben beáll egy stabilitás (talán túlzottan is), mely olyannyira fellelkesíti, hogy egy kicsit túl sokat is vállal, ami aztán október végére már éreztetni is fogja kellemetlen hatásait, főként idegi és fizikai állapotában. Ekkor érdemes tehát egy kicsit lassítani, s időt szakítani az élet élvezetére is! A baráti és családi kapcsolatok terén eme őszi hónap nyugalomban telik, nem lehet nagyobb konfliktusok számítani, nem úgy a szerelemben!
Szerelmi élet
Amennyiben párkapcsolatban él, különösen a hónap elején kedvező hatásokra, élvezetes éjszakákra és párja elismerésére számíthat, azonban nyitva érdemes tartania szemét, mert könnyen felbukkanhat egy rivális, kinek esetében igencsak oka lehet féltékenységre. Intézze azonban finoman és diplomatikusan az ügyet, kerülje a teátrális jeleneteket, mert azzal csak árthat kapcsolatának.
Ha mostanság egyedülállóként él, akkor kiszemeltje körül is feltűnhet egy kellemetlenkedő vetélytárs, akivel könnyen meggyűlhet a baja, ám ez esetben is inkább higgadtan intézze ügyes-bajos dolgait, s szenvedélyével, tüzes tekintetével csavarja el lehetséges partnere fejét, látszólag ügyet sem vetve ellenlábasára, így biztosabban célt fog érni!
A Skorpió októberi szerelmi életéről bővebben itt: 

Pár nélkülieknek:
A szingli Skorpiókat kisebb-nagyobb próbatételek elé állíthatja ez a hónap. Könnyen előfordulhat, hogy kiszemeltje körül feltűnik egy kellemetlenkedő vetélytárs, akivel könnyen meggyűlhet a baja. Ebben az esetben inkább higgadtan intézze ügyes-bajos dolgait, mindent csak szépen és elegánsan, nehogy rossz képet alakítson ki a kiszemelt párjában. Az Önre jellemző szenvedélyt, tüzes tekintetet inkább arra használja, hogy azzal csavarja el lehetséges partnere fejét, látszólag ügyet sem vetve ellenlábasára, így biztosabban célt fog érni! Esetleg hívja el egy közös őszi sétára, vagy ha az idő ezt nem engedi, üljenek be valahová, esetleg csábítsa el egy közös filmnézésre, főzzön neki vacsorát – az ilyesmit mindenki nagyra értékeli. Amennyiben kellőképpen odafigyel ezekre a dolgokra, és okosan hozza meg a döntéseit, a befektetett idő és energia ebben a hónapban nagy eséllyel meghozhatja a gyümölcsét.

Párkapcsolatban élőknek:
Amennyiben Ön párkapcsolatban élő Skorpió, elég pörgős időszakra készülhet. Különösen a hónap elején kedvező hatásokra, élvezetes éjszakákra és párja elismerésére számíthat. Azonban ne kényelmesedjen el, igyekezzen odafigyelni ezen túl is párja igényeire, a kedvében járni. Ez egy kiváló időszak lehet a felszín alatt lappangó vitás kérdések megbeszélésére, békés és közös egyetértéssel történő megoldására. Azonban érdemes nyitva tartania szemét, hiszen az ördög sohasem alszik; megeshet, hogy felbukkan egy rivális, kinek esetében igencsak oka lehet féltékenységre. Bár a Skorpióra jellemző heves vérmérséklete más irányba vezetné, azonban mégis inkább intézze finoman és diplomatikusan az ügyet, kerülje a teátrális jeleneteket, mert azzal csak árthat kapcsolatának. Többet segít, ha megingathatatlan magabiztosságot, gondoskodást és odafigyelést sugároz magából a párja felé.
A Nyilasok számára az október nem éppen egy kellemes hónap, ugyan is amellett, hogy szüntelenül úgy érzik, kicsúszik a kezükből az irányítás, még némi egészségügyi problémákkal is számolhatnak.
A munka igencsak fárasztónak és nyögve nyelősnek bizonyul októberben, s ez sajnos majdnem egész hónapon át kitarthat, s csak az utolsó napokban lehet enyhüléssel számolni. A kimerült, nyúzott állapot a családi és baráti kapcsolatokra is rányomhatja bélyegét, így érdemes egy pár nap szabadságot kivenni, s szűk körben elutazni valahová pihenni egy kicsit, mert ez minden tekintetben aranyat érhet! Ezen kívül a legtöbbet talán a kiváló humorérzék és az önirónia segíthet, melyekből szerencsére bőven adatott a Nyilasoknak.
Amennyiben párkapcsolatban él a Nyilas, a szerelemben furcsa mód éppen az ellenkezője történik, mint más egyéb területeken, azaz rendkívül harmonikus és vad éjszakákra számíthat párjával! Remekül működik a kémia partnerével, talán jobban, mint eddig bármikor, s ezt lesz is mód kihasználni.
Szingliként pedig nem egyéb várhat a Nyilasra, mint, hogy októberben nagy eséllyel léphet be végre életében az a bizonyos, mindent elsöprő, csupa-csupa nagy betűs SZERELEM! Már csak az a kérdés, hogy észreveszi e!
A Nyilas októberi szerelmi életéről bővebben itt: 
Pár nélkülieknek:
A jelenleg szingliként élő Nyilasra októberben nagy valószínűséggel végre rámosolyoghat majd a szerencse. A kisugárzása ebben a hónapban igazán a toppon lesz, gyakran lehet majd figyelmes rá, hogy az emberek csak úgy megfordulnak Ön után az utcán, vagy egy-egy beszélgetés alkalmával neheze szabadulnak a személyes varázsa alól. Érzelmi síkon tovább színezheti a dolgokat, hogy ebben a hónapban gyakran kerülhet majd elmélázó, vidám nosztalgikus hangulatba, de ez szerencsére nem fogja negatívan befolyásolni az élete más területeit. És, ami a hab a tortán, hogy októberben nagy eséllyel léphet be végre életébe az a bizonyos, mindent elsöprő, csupa-csupa nagy betűs SZERELEM! Ezért mindenképpen tartsa nyitva a szemét, hiszen már csak az a kérdés, hogy észreveszi-e! Ha egy korábbi csalódás vagy reménytelen szerelem nyomja a szívét, akkor most nagy eséllyel kikerülhet ennek a csapdájából is, és teljes érzelmi megújulásra számíthat.
Párkapcsolatban élőknek:
Amennyiben párkapcsolatban él a Nyilas, a szerelemben furcsa mód éppen az ellenkezője történik, mint más egyéb területeken, azaz rendkívül harmonikus és vad éjszakákra számíthat párjával! Akár még meglepetések is érhetik a testi szerelem terén, előfordulhat, hogy a párja meglepő újításokat vet majd fel az ágyban! Remekül működik a kémia partnerével, talán jobban, mint eddig bármikor, s így ezt lesz is mód kihasználni. Ha éppen nem esik odakint, használják ki a gyönyörű őszi természet adta kirándulási lehetőségeket is, és tegyenek romantikus sétákat a legkülönbözőbb színekbe öltözött természetben – ideális időszak a párjával való nagy beszélgetésekre is, ami jó esetben még tovább erősítheti a kapcsolatukat, vagy megoldást kínálhat az eddig esetleg elnyomott problémákra.

Forrás: Best Of Cafe

Képek: Best Of Cafe, twice, ezomania, zaol, szeretni.elet-orom

Hasonló hírek

Mit üzen az előző életed?

Edit

7 csillagjegy, akik balszerencsések a szerelemben

Mazsi

Fantasztikus égi jelenség: itt a farkashold

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------