Image default
Bulvár

Őket így együtt még sosem láthattuk – összehozták Hollywood nagyágyúit – videó

A Hollywood Reporter körkérdést tett fel A-kategóriás színészeknek.

Stepehen Gallway-t, a Hollywood Reporter újságíróját érte az a megtiszteltetés, hogy részt vehetett azon a fotózáson, melyen Robert De Nirót, Jamie Foxxot, Adam Sandlert, Tom Hankset, Adam Drivert és Shia LeBeouföt fényképezték, majd feltehetett nekik pár körkérdést. A kérdések közül íme a legizgalmasabb, melyre hatuk közül négyen is válaszoltak:

https://www.instagram.com/p/B5p0sRHjfCr/

A vásznon könnyű meghalni, azaz a dráma könnyebb-e a komédiánál? – tette fel kérdését az újságíró.

De Niro:

„Sokféle vígjáték van. Van, akinek ez tetszik, van, akinek amaz. Nekem sem való mindegyik játék szempontjából. Amit például Billy Crystal, Adam Sandler vagy Eddie Murphy tud, azt én nem tudom. Cserébe tudok mást. Továbbá helyzet- és rendezőfüggő is a kérdés. Martin Scorsesével együtt dolgozva komoly filmekben is jól tudnak működni vicces vagy ironikus jelenetek.”

Adam Sandler:

„Ha biztos vagy magadban és hiszel is magadban, akkor mindegy, milyen műfajban vagy. Ha teljes hittel vagy benne egy mókás vagy éppen egy drámai jelenetben, így is, úgy is jól fogod megoldani a feladatot.”

https://www.instagram.com/millermobley/?utm_source=ig_embed

Jamie Foxx:

„A vígjáték az egy természetesebb dolog a drámánál. Amikor 18 voltam, elmentem egy stand-up show-ra, ahol Adam Sandler és Chris Rock léptek fel. És Eddie Murphy is, aki szenzációs volt. Sírtam a nevetéstől. Most pedig itt ha körülnézek, az első szó ami eszembe jut a kollégák láttán: a tisztelet. De ha Adam-re (Sandler) nézek, azonnal röhögnöm kell.”

Tom Hanks:

„Számít az is, hogy milyen körülmények közt nőttél fel. Ha volt az udvarban úszómedencétek, akkor nem leszel jó komikus. Mert akkor nem tapasztaltad meg soha azokat a hátrányos körülményeket, amelyek segítettek volna láttatni az élet fonákját.”

hirado, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

„Jól jött, hogy kirúgtak” – Jaksity Kata titokzatos álommunkát kapott, s újra rátalált a szerelem is

Mazsi

Remete lett a húsz éve eltűnt orvos

info

Tilos magyarul beszélnie unokájával Papdimitriu Athinának!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------