Főoldal » Ők az év címlapsztárjai
Bulvár

Ők az év címlapsztárjai

A Marketing&Media az idén is összeállította Top 25 celeb listáját, hogy kiderüljön, tavaly ki szerepelt a legtöbbet a bulvárújságok címoldalán. Ezúttal egy az összeállításainkban még sosem szereplő celeb lett a befutó.

2

Berki Krisztián a TV2 Édes élet című műsor szereplője és az Éden hotel műsorvezetője nyerte a Marketing&Media által összeállított rangsort, amely két bulvárnapilap (Blikk, Bors) és öt magazin (Best, Hot!, InStyle, Kiskegyed, Story) tavalyi borítóinak vizsgálatával alakult ki.

3ordog nora

A dobogó második fokán a gyermeke születésével és csatornaváltásával a címlapokra kerülő Ördög Nóra, míg a harmadik helyen tavalyi összeállításunk ezüstérmese, Détár Enikő végzett.

A listát böngészve úgy tűnik, mintha állandósult volna a celebvilág szereplőgárdája, az újak közül kevesen tudnak tartósan címlapra kerülni. Az idei rangsorunkon csupán hat új és hat visszatérő szereplő található, ehhez képest legutóbb 13, azt megelőzően 12 új nevet fedezhettünk fel a listán. Úgy tűnik, nehéz bekerülni, és állandóan ott maradni a köztudatban.

Az újak közül Berki Krisztián tévés szereplésével, Oszter Sándor balesetével, Tatár Csilla válásával, majd a TV2-től az MTVA-hoz igazolásával, Kozsó betegségével, Kállay-Saunders András verekedős botrányával, míg Erdei Zsolt gyermekével és a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben való szereplésével került a borítókra.

Az idén hatan visszatérőként szerepelnek a listán, és ilyenre sem volt még példa, hiszen tavaly csupán hárman tudtak visszakapaszkodni a top 25-be. Az egyik nagy visszatérő, Ördög Nóra kis híján megnyerte összeállításunkat, gyermeke születése és az RTL-től való távozása nagyon sok címlapszereplést jelentett számára. Ugyancsak visszatért listánkra a TV2 Mokkájának műsorvezetője, Demcsák Zsuzsa, valamint Gáspár Győző. Győzike – szokás szerint – botrányainak köszönhetően szerepelt újra a borítókon, és az előkelő nyolcadik helyet szerezte meg.

Hozzájuk képest gyengébben teljesített, ám felfért a listánkra a másik három visszatérő, Klapka György, Tóth Vera és Gregor Bernadett. E két utóbbi híresség utoljára legelső, a 2011-es évet feldolgozó összeállításunkban szerepelt, a 20. és a 17. helyen.

Újdonságnak számított az is, hogy az idén először néztük végig a Marquard Media által megjelentett InStyle magazin borítóit. A magazinból tíz szám jelenik meg egy évben, s ezek felén külföldi sztár látható. Csupán a decemberi lap borítóján szereplő Liptai Claudia az, akinek az eredményét befolyásolta az InStyle-ban való szereplés, ugyanis ha az nincs, akkor a népszerű színész-műsorvezető összesítésben egy hellyel hátrébb, a szintén TV2-s Demcsák Zsuzsa mögött végez.

Marketing&Média – Top 25 celeb
1. Berki Krisztián 164 pont
2. Ördög Nóra 158 pont
3. Détár Enikő 152 pont
4. Liptai Claudia 138 pont
5. Demcsák Zsuzsa 134 pont


Forrás: mmonline

Hasonló hírek

Ezért dobta ki a kínai milliárdosnőt a magyar sztármodell

Mazsi

Lebukott: Méregdrága gyűrűvel kérték meg Kiszel Tünde kezét!

Mazsi

Minden titkolózás ellenére kiderült, ki Freddie szerelme

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------