Hirmagazin.eu
Főoldal » Oázissá alakul Csonka Bandi terasza
Bulvár

Oázissá alakul Csonka Bandi terasza

hirmagazin_2015-07-07_075824

Megszaporodtak a növények Csonka András otthonában, a mini zen kert és az egyéb szobanövények mellé egy baktövis palánta is került. A színművész egy gyönyörű körpanorámás budai 65 négyzetméteres lakásban él, ahol az erkélyét is egyre otthonosabbá varázsolja. No, igen András számára is kiderült, hogy a növényeket gondozni és ápolni kell, különben kiszáradnak a az erkélyére tüzű naptól.

A jó idő beköszöntével ki ne vágyna egy panorámás teraszra, ahol relaxálhat vagy éppen a levegőn fogyassza el reggeli kávéját. Csonka András is szívesen ül ki körpanorámás teraszára, ahol reggelizik, szerepet tanul vagy éppen olvas. Nem olyan rég még a kopár erkély fogadta, ám szép lassan elkezdte növényekkel benépesíteni az erkélyét, bár az első próbálkozások nehéznek bizonyultak, a színész elfoglaltságai miatt. Bandi féltő gonddal ápolja a kis zen kertet, legújabb szerzeménye egy baktövis palánta. A színművész fél éve részt vett a T-kód kutatócsoport tesztjén, ahol a mongol csodanövényt, a baktövist kapszula formában tesztelte. Magyarországon egyelőre nehezen beszerezhető, és gondozható a baktövis palánta, de András ezzel is megpróbálkozik, kis budai oázisában.

Korábban András nem tartott növényeket, de több mint tíz éve vásárolt lakásában teljesen új szemléletet váltott, a nyaralásról hazahozott szuvenírek a fiókokba kerültek, helyükre növényeket tett. Csak a nyaralásokra emlékeztető tárgyak kerültek el a kíváncsi szemek elől, András otthona minden szegletében a színművész édesanyjának az emlékét őrzi.

– Minden, ami fontos, itt történt velem. Szüleimmel az I. kerületben éltünk, itt jártam általános iskolába és gimnáziumba is. Ha kinézek az ablakon, rálátok arra a játszótérre, ahová gyakran vittek édesanyámék és sokat sétáltunk a Várban is. Soha nem költözöm el innen, ez a világ legszebb helye. A lakásommal szemben van a Budavári Palota, rálátok a Mátyás templomra. A szüleim sajnos már nem élnek, harminc éves elmúltam mikor külön költöztem édesanyámtól, ő és édesapám segítségével vettem meg a lakásomat, az otthonom a szüleim emlékét is magában hordozza!

Forrás: delina;
Korrektúra: www.hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Sztárpasik Photoshop előtt és után

info

Kezd elege lenni Meghan hercegnének a királyi udvarból

Mazsi

Hírességek, akik elvetéltek

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------