Főoldal » Oázissá alakul Csonka Bandi terasza
Bulvár

Oázissá alakul Csonka Bandi terasza

hirmagazin_2015-07-07_075824

Megszaporodtak a növények Csonka András otthonában, a mini zen kert és az egyéb szobanövények mellé egy baktövis palánta is került. A színművész egy gyönyörű körpanorámás budai 65 négyzetméteres lakásban él, ahol az erkélyét is egyre otthonosabbá varázsolja. No, igen András számára is kiderült, hogy a növényeket gondozni és ápolni kell, különben kiszáradnak a az erkélyére tüzű naptól.

A jó idő beköszöntével ki ne vágyna egy panorámás teraszra, ahol relaxálhat vagy éppen a levegőn fogyassza el reggeli kávéját. Csonka András is szívesen ül ki körpanorámás teraszára, ahol reggelizik, szerepet tanul vagy éppen olvas. Nem olyan rég még a kopár erkély fogadta, ám szép lassan elkezdte növényekkel benépesíteni az erkélyét, bár az első próbálkozások nehéznek bizonyultak, a színész elfoglaltságai miatt. Bandi féltő gonddal ápolja a kis zen kertet, legújabb szerzeménye egy baktövis palánta. A színművész fél éve részt vett a T-kód kutatócsoport tesztjén, ahol a mongol csodanövényt, a baktövist kapszula formában tesztelte. Magyarországon egyelőre nehezen beszerezhető, és gondozható a baktövis palánta, de András ezzel is megpróbálkozik, kis budai oázisában.

Korábban András nem tartott növényeket, de több mint tíz éve vásárolt lakásában teljesen új szemléletet váltott, a nyaralásról hazahozott szuvenírek a fiókokba kerültek, helyükre növényeket tett. Csak a nyaralásokra emlékeztető tárgyak kerültek el a kíváncsi szemek elől, András otthona minden szegletében a színművész édesanyjának az emlékét őrzi.

– Minden, ami fontos, itt történt velem. Szüleimmel az I. kerületben éltünk, itt jártam általános iskolába és gimnáziumba is. Ha kinézek az ablakon, rálátok arra a játszótérre, ahová gyakran vittek édesanyámék és sokat sétáltunk a Várban is. Soha nem költözöm el innen, ez a világ legszebb helye. A lakásommal szemben van a Budavári Palota, rálátok a Mátyás templomra. A szüleim sajnos már nem élnek, harminc éves elmúltam mikor külön költöztem édesanyámtól, ő és édesapám segítségével vettem meg a lakásomat, az otthonom a szüleim emlékét is magában hordozza!

Forrás: delina;
Korrektúra: www.hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Súlyos vádak, óriási a botrány Katalin hercegné családjában

Mazsi

Bruce Willis odáig van bombázó feleségéért

Edit

Ezért nem csajozik Király Viktor

Mazsi