Image default
Bulvár

Ő volt a Dallas szőke bombázója – Audrey Landers 63 évesen is remek formában van

Audrey Landers éveket letagadhatna a korából.

audrey-landers-cover
Audrey Landers a Dallas című sorozatnak köszönhetően robbant be a köztudatba, a dögös, szőke színésznő 1981-ben, 25 éves korában csatlakozott a sorozathoz. Ő alakította Afton Coopert, Cliff Barnes nagy szerelmét. A nyolcadik évadig erősítette a széria csapatát, később a rajongók újra láthatták az 1996-os Dallas: Jockey visszatér című filmben, illetve a 2012-ben indult Dallas új epizódjaiban is. A sztár sokat változott a népszerű széria óta, július 18-án lett 63 éves.

Így fest ma Audrey Landers

Mint mindenki, így Audrey Landers is nagy változásokon esett át az elmúlt évtizedekben, a sztár viszont szerencsés alkatnak mondhatja magát, ugyanis senki nem hinné el neki a valódi korát, annyira remek formában van. Inkább egy negyvenes éveiben járó hölgy néz vissza ránk az alábbi felvételen.

A színésznőt a rajongók is dicsérik, sokan írják neki, hogy milyen csinos: “Csodálatosan nézel ki, Audrey! Te voltál a ’80-as években az idolom, főleg a Dallasban imádtalak”, “te csak egyre lenyűgözőbb leszel”, “tökéletes nő vagy” – írták neki az alábbi képéhez a kommentelők.

Audrey Landerst a rajongók nem csak a Dallasból ismerhetik, a ’80-as években szerepelt a Hazárd megye lordjai és a Szerelemhajó című sorozatokban is. Bár nem vállal el annyi szerepet, mint fiatalabb korában, ám most is forgat néha. Idén jelent meg legújabb filmje, az 5th Borough című krimi. Amit a magánéletéről tudni lehet, 1988-ban házasodott meg Donald Berkowitz üzletemberrel, ikerfiaik, Adam és Daniel 1993-ban jöttek a világra.

femina

Hasonló hírek

Demcsák Zsuzsa beismerte: a gyerekei előtt is verte a volt férje

Mazsi

Milliókat keres a műsorával, mégsem akarja, hogy fia is ezzel foglalkozzon

info

Így kedveskedett Valentin napra rajongóinak

Edit