Hirmagazin.eu
Bulvár

Ő Fanni, Delhusa Gjon 44 évvel fiatalabb szerelme: 16 éves volt, amikor levelezni kezdtek

Delhusa Gjon és kedvese, Fanni már nyolc éve alkotnak egy párt, s szerelemüket az sem akadályozta, hogy több mint negyven év van közöttük.

Immár több éve él együtt Delhusa Gjon és Fanni, aki mindössze 16 éves volt, amikor meglátta a zenészt a tévében. A fiatal lány a Celeb vagyok…ments ki innen! című műsorban pillantotta meg Gjont, majd utánanézett a hírességnek az interneten, aztán egy levelet küldött neki. Ezt követően két évet beszélgettek egymással anélkül, hogy találkoztak volna.

 

Fel sem merült bennem, hogy a barátságon túl bármi lehetne közöttünk. Két évvel később eljött Győrbe koncertezni, ahol én éltem a szüleimmel. Koncert után találkoztunk, hosszasan beszélgettünk, majd hazament és visszaállt a régi üzemmód

– nyilatkozta Fanni a Story Magazinnak.

Később egyre többször találkoztak, majd egymásba szerettek, ám nem volt könnyű dolguk, ugyanis az utolsó pillanatig titkolták a szerelmüket. Fanni tudta, hogy a szülei nem veszik jó néven a zenésszel való kapcsolatát. Végül akkor derült fény mindenre, amikor 18 éves lett.

„Csak akkor árultam el nekik, amikor 18 évesen összepakoltam a ruháimat, a könyveimet, s ott álltam az ajtóban, búcsúzkodva tőlük. Az édesanyámban és az édesapámban megállt a levegő , szólni sem tudtak, aztán kijelentették, hogy ha nem szakítok vele azonnal, őket többet nem látom, többet ne menjek haza” – tette hozzá Fanni.

A 26 éves Fanni azt is elárulta, hogy hosszú pórázon tartja Gjont, megadják egymásnak a szabadságot és elfogadják egymás hibáit. Talán ez lehet a titok, hogy a 44 év korkülönbség ellenére is működik a kapcsolatuk.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Fotó: Zsolnai Péter

Hasonló hírek

50 nap múlva Budapesten a OneRepublic

info

Lajcsi élő adásban reagált újabb durva botrányára!

Mazsi

Fotó készült a 74 éves Kudlik Júliáról: Így néz ki most az ikonikus tévés személyiség

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
EnglishFrenchGermanHungarian