Hirmagazin.eu
Főoldal » Ő csak akkor nyugszik majd meg, ha meggyilkolja a volt párját! – a távoltartási végzés egy gyilkos hajlamú embert nem fogja megrettenteni!
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Ő csak akkor nyugszik majd meg, ha meggyilkolja a volt párját! – a távoltartási végzés egy gyilkos hajlamú embert nem fogja megrettenteni!

A megélhetési bűnözőket – akik fát vagy krumplit lopnak, filléres értékben-,  bármelyik megyében, azonnal letartóztatják! Egy olyan ügyben, ahol az várható, hogy egy gyilkos hajlamú ember, embert fog ölni, az gyanusított, szabdlábon védekezik! Vajon mi áll a háttérben? Vajon milyen összefonódásokra fog majd – egy esetleges emberölés után fény derülni?…

Miskolc — Lépett a rendőrség – írja a Blikk -, annak a hatgyerekes nőnek az ügyében, akinek arcát volt barátja a felismerhetetlenségig összeverte. Az eset után Orosz Bernadett hiába könyörgött a rendőröknek, hogy csináljanak valamit, a férfit meghallgatták, majd elengedték. Miután azonban az asszony a Facebookon megosztotta az arcáról készült sokkoló fotókat, a rendőrség változtatott az álláspontján.

Az ügyben büntetőeljárás folyik, részleteiről az eljárás érdekében a rendőrség nem ad bővebb tájékoztatást. A Pásztói Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében kezdeményezte az illetékes ügyészségen a távoltartás elrendelését” – közölte a blikk megkeresésáre a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság. Ezt alapból csak egy fedél alatt élőknél szokták elrendelni, de valójában a jog lehetőséget ad a távoltartásra büntetőeljárás esetében is.

Bernadett sérüléseinek listája, ezeket látták el az orvosok / Fotó: Pozsonyi Zita

Örülök, hogy legalább valami előrelépés történt, de most is halálosan félek ettől az embertől – vallotta meg a Blikknek Bernadett.

– Sajnos, ő csak akkor nyugszik majd meg, ha elpusztít engem. Ha börtönbe zárják, a szabadulása után újra lecsaphat. Ő beteg ember, az agyi elváltozására nincs gyógymód – jelentette ki az asszony, aki most is minden csöngetésre összerezzen.

————————–

A Hirmagazin.eu kommentárja:

Amennyiben a leendő ítélet összhangban lesz ennek a bűncselekménynek a tárgyi súlyával és társadalmi veszélyességével – hiszen egyre gyakoribb a családon belüli (brutális) erőszak, feltehető, hogy egy a börtönbüntetéséből szabadult ember nem fog azonnal gyilkolni, amíg pedig tölti a börtönbüntetését, a családot, a családvédelmi törvényben foglaltak szerint, biztonságba lehet helyezni!

————————-

Bernadett és a férfi kapcsolata szerelmesfilmbe illően indult. A gyermekeit egyedül nevelő miskolci édesanyára egy elvált szülőknek létrehozott társkeresőn talált rá a férfi.

– Mint minden önimádó, nárcisztikus ember, ő is elbűvölő volt az elején. Szerelmet, védelmet, házasságot és boldog életet ígért, amit én naivan elhittem. Pedig akkor már túl voltam több bántalmazó kapcsolaton is. Egy ideig gyönyörű volt minden, bár az örökös gyanakvása és kontrollmániája beárnyékolta a mindennapokat. A legnagyobb hibát akkor követtem el, amikor az első, majd a második alkalommal sem jelentettem fel, miután durván megvert. Tartottam attól, hogy mivel katona volt, semmi esélyem ellene. Nagyot hibáztam, amikor nem léptem – fogalmazott lapunknak Bernadett.

Hat gyermekéből kettő tegnap is Bernadett-tel volt, Tibor (18) és Bea (12) anyjuk legfőbb támasza ezekben a nehéz időkben / Fotó: Pozsonyi Zita

A szombati verés a férfi osztálytalálkozóján történt, oda Bernadett afféle utolsó esélyként kísérte el őt. Az anyuka már aludt, amikor a férfi rátörte a szobaajtót, meggyanúsította, hogy más férfival beszél, aztán összevissza verte a nőt, azt ordítva, hogy nem lesz másé. Bernadettet a vendégek menekítették ki, a feljelentést a kórház tette meg. Az önkéntes tartalékos katonát tegnap kirúgta a honvédség.

– Meglátásom szerint az, amit a támadó elkövetett, nem súlyos testi sértésnek, hanem életveszélyt okozó testi sértés kísérletének minősül – közölte Bernadett ügyvédje, dr. Lichy József.

A lúgos orvos áldozata tudja, milyen küzdeni

Renner Erika / Fotó: Ras-Archív

A lúgos orvosként elhíresült dr. B. Krisztián áldozata, Renner Erika mélyen megérti, min megy keresztül Bernadett.

– Csakúgy, mint én, Bernadett is azért nem mert az első két alkalommal a hatósághoz fordulni, mert attól félt, hogy a támadó a jó kapcsolatait felhasználja(!), és a végén még ő lesz a hibás. Ráadásul először nem is vették komolyan az ügyet. Ez pokoli érzés, és sajnos a jog szinte semmiféle védelmet nem nyújt az áldozatoknak – vélekedett Erika, akit volt barátja maró anyaggal öntött le.

A Hirmagazin.eu kommantárja

Akkor újra felteszem a kérdést! Vajon milyen összefüggések állnak, állhatnak a háttérben, hogy – főleg egy olyan ember terhére, aki katona volt, tehát, mint fegyveres testület volt tagja, jobban kellene tisztelnie a törvényt -, nem indítványozza az előzetes letartóztatás foganatosítását az eljáró rendőrhatóság?

Egy esetleges – mert várható – emberölési ügyben, vajon ki lesz a felelős, ki áll majd bíróság elé az akkor már gyilkos gyanusított/vádlott mellett?

Ez az ügy, nagyon helyesen, megkapta a szükséges sajtónyilvánosságot! Nem lehet majd elmismásolni, hogy “nem gondoltam”, “bíztam benne”, vagy bármiféle általános marhaságok, kifogások nem lesznek elegendőek egyetlen egy hivatalos személynek se arra, hogy ne álljon vádlottak padjára!

Itt nem elegendő a távoltartási végzés, mert aki rátöri az ajtót leendő áldozatára, az nagy ívben le fogja [email protected] a távoltartási végzést, és annak megszegése estén, a reá váró esetleges kényszerintézkedés elöli menekülésben, még mindig gyilkolhat!

Akkor mi, a magunk részéről azt várjuk, hogy egy jelenleg súlyos testi sértés gyanusítottja, aki tanúbizonyságot tett arról, hogy ölni fog, hiszen a verései egyre brutálisabbak, egyre kegyetlenebbek, magatartása affelé tendál, hogy gyilkolni fog!, legyen mielőbb letartóztatva, a büntetőeljárás jogerős befejezéséig!

blikk, Hirmagazin.eu (bg)

Hasonló hírek

Strand Roadshow a Gyömrői Tófürdőn

info

Öt kerékpárost gázolt el egy autós

info

Földön, föld alatt, vízen, levegőben, vonaton, kamionon, mindegy hogyan, de jönnek.. – videó

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------