Hirmagazin.eu
Főoldal » Ő az első nő, aki ilyen módon szült… a baba már 1 éves, teljesen egészséges, Ők pedig a legboldogabb szülők a világon!
Életmód hírek

Ő az első nő, aki ilyen módon szült… a baba már 1 éves, teljesen egészséges, Ők pedig a legboldogabb szülők a világon!

A 37 éves Malin Stenberg Gothenburgban él (Svédország) barátjával, Claes Nilssonnal. De az egyik probléma a teljes boldogság a két úton: szerette volna a pár gyerek és szeretne családot alapítani.

Malin úgynevezett Rokitansky szindrómával született: se hüvelye, se méhe nem volt genetikai rendellenesség miatt. Gyermekkora óta úgy tudta, sosem lehet gyereke!

Malin végül egy kutatási prodzsektben szerepelt a Gothenburg Egyetemen, ahol 9 nőt választottak ki.

A nőknek azonos volt a sors a: fizikai deformitások miatt nem tudtak gyereket szülni. Most beültették nekik a hiányzó méhet.

A 61 éves Ewa Rose, a család egyik barátja adta oda méhét, miután neki már nem kellett: 2 fia és 4unokája volt már. És biológiai csoda történt: még 43 nappal a műtét után az akkor 35 éves Malin először életében menstruált. És mindössze 1 évvel a transzplantáció után a fiatal nő terhes lett! 11 megtermékenyített embriót fagyasztottak le, és az első beültetési kísérlet sikeres volt!

A születendő gyermek nagyszerűen fejlődik. A kis Vincent a terhesség 31. hetében, egészségesen, császárral jött a világra.

Már 1 éves és makk egészséges. Közben Malin kapcsolata a donorhölggyel nagyon közeli lett, tiszteletbeli nagyija lett Vincentnek. malin nem akar több gyereket, ezért eltávolították a transzplantált méhet, hogy ne lökődjön ki, és abbahagyhassa a hormonkezeléseket.

Ő az első nő, aki ilyen módon szült… a baba már 1 éves, teljesen egészséges, Ők pedig a legboldogabb szülők a világon!

Forrás: buzzblog.eu

Hasonló hírek

AZ ELHÍZÁS GYILKOSA: 1 TEÁSKANÁLNYI ELÉG NAPONTA, ÉS AKÁR 30 KILÓT IS FOGYHATSZ RÖVID IDŐ ALATT!

Mazsi

Elegendő-e, csak a diétás élelmiszerek fogyasztása?

info

Az 1848–1849-es forradalom és szabadságharcra emlékezik a közmédia

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------