Hirmagazin.eu
Főoldal » Nyugdíjba megy valaha is az angol királynő?
Bulvár

Nyugdíjba megy valaha is az angol királynő?

2015 05 31 075045
2015. 05. 31. – 06:30 forrás: dailymail.co.uk
Elképesztő vitalitás jellemzi a mai napig II. Erzsébetet. Alattvalói azért már találgatják az időpontot, amikor királynőjük leköszön a trónról.

II. Erzsébet 89 évesen a mai napig vonatra száll – többnyire így utazik a királyi család norfolki kastélyába. A mai napig egyedül vezeti terepjáróját, ha néhány órát kutyái társaságában szeretne tölteni az erdőben. Államfőkkel találkozik, fogadásokon vesz részt, gyakorta találkozik családtagjaival. Igaz, néhány éve már, hogy külföldre egyáltalán nem utazik. A repüléshez már kissé idősnek gondolja magát, helyette ezeket az utakat Károly herceg és fiai, valamint Katalin hercegné teszi meg.

kiralyno

II. Erzsébet brit uralkodó (b) és férje, Fülöp edinburgh-i herceg nyitott hintóban a királynő hivatalos születésnapi ünnepségén Londonban 2014. június 14-én. (MTI/EPA/Andy Rain)

A királynő kiapadhatatlan energiáját sok, fele annyi idős ember is megirigyelhetné, életformájáról mindazonáltal hosszú évek alatt keveset tudhatott meg a nyilvánosság. Az ő idejében még nem volt divat a család magánéletét pr tevékenységgé avanzsálni, ami ma már szinte kötelező.

kiralyno2

II. Erzsébet angol királynő. Fotó: MTI/EPA

A királynő mindig (és hangsúlyozottan mindig) hihetetlenül csinos: stylistja a megfelelő színekkel hangsúlyozza II. Erzsébet tiszteletre méltó korát, státuszát, ugyanakkor nem esik abba a hibába, hogy idős matrónává tegye. Ehhez persze szükség van a királynő fiatalosságára és dinamizmusára is. S hogy mikor vonul már vissza a királynő? Nos, bár sokan találgatják a dátumot, egyelőre a legkevésbé sem tűnik úgy, hogy a királynő örökre letenné koronáját…
Kép: Google

Hasonló hírek

A mázlista Justin Bieber egy csapat bikinis lánnyal élvezi a nyarat

Edit

Tizenegy éves kisfiú lehet a Mount Everest legfiatalabb csúcshódítója

info

A 25 legviccesebb tévés pillanat! (Videó)

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------