Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Nyomozók várták a csaló nőt!

A XV. kerületi rendőrök elfogták azt a nőt, aki egy idős férfitől több mint hárommillió forintot csalt ki. (2019. 04. 20., szo – 06:00, Budapesti Rendőr-főkapitányság)

A 24 éves budapesti S. Jennifer 2018 decemberében megismerkedett egy idős férfival, majd több hónapon keresztül rendszeresen hívta telefonon, és különféle indokokkal – a sértettet tévedésbe ejtve – pénzt kért tőle. S. Jennifer a személyes találkozók során a rendelkezésre álló adatok szerint több mint hárommillió forintot vett át az idős férfitől.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XV. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói akkor fogták el a nőt, amikor 2019. április 17-én délelőttre egy újabb találkozót beszélt meg a sértettel, hogy Budapest XIV. kerületében, a Bosnyák téren a sértett adjon át neki 40 ezer forintot. A rendőrök az átadást követően elfogták a nőt és lefoglalták a nála lévő pénzt.

A nyomozók S. Jennifer lakásán mobiltelefonokat, SIM-kártyákat, valamint zálogjegyeket találtak és foglaltak le. A rendőrök miután előállították a nőt, csalás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

police.hu, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Hagyó-per: Az ügyész a nokiás dobozos pénzátadást bizonyíthatónak tartja

Edit

Nem járt szerencsével.. (Olvasd el és nézd meg!)

Géza

Bűnügyi sarok: legfrissebb bűnügyi hírek (Olvasd el és nézd meg!)

Géza