Hirmagazin.eu
Főoldal » Nyomoz a rendőrség, brutális balhéba keveredett a magyar sztárszínész
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Nyomoz a rendőrség, brutális balhéba keveredett a magyar sztárszínész

Bár a színész megúszta sérülés nélkül, a segítségére siető fiatalember kórházba került.

Körözött bűnözőkkel verekedett Bács Péter! A színész egy buszon utazó nő segítségére sietett, akit a két nehézfiú inzultált.

Péter ugyan nem sérült meg, de a segítségére siető fiatalembernek nem volt szerencséje. A két férfit egy Határ úti metróaluljáróban június 7-én történt verekedés miatt keresi a rendőrség.

“Próba után mentem éppen hazafelé, amikor felszállt a buszra ez a két ember, akiket a kiadott rendőrségi felhívás után ismertem fel. Nem voltak maguknál, szerintem inkább kábítószer, mint ital hatása alatt voltak, és egyértelműen keresték a balhét. Elkezdtek szekálni két srácot és egy lányt, amit nem hagyhattam, így rájuk szóltam. Bele sem gondoltam, milyen következménye lehet a dolognak, de az nagyon meglepett, hogy hiába ült a buszon fél tucat ember, csak én álltam fel nekik” – kezdte Péter a Blikknek, aki végül össze is verekedett a két férfival.

Nem volt más választásom, mert nekem jöttek, meg kellett magam védeni.

“Szerencsére a tizenöt éves kickbokszos múlt segített, majd az egyik buszon utazó fiatal srác is a védelmemre kelt. Épp begurultunk a megállóba, amikor a srácot a nagyobbik darab férfi kiütötte, erre én lerúgtam a támadót a buszról, majd utánaugrottam, a kisebbik darab pasi pedig utánunk. A buszsofőr abban a pillanatban becsukta a jármű ajtaját és elindult, miközben én a megállóban maradtam ezzel a két barommal, a cuccaim meg a buszon” – folytatta a történetet Péter, aki beverte a nagyobbik férfi orrát és rohanni kezdett a busz után. A segítségére siető fiatalemberről kiderült, súlyosan megsérült, kórházba kellett szállítani, mert szilánkosra tört az arccsontja.

Jó lenne megtalálni, mert szeretném tudni, mi van vele.

“Annyit tudok, hogy Zsombornak hívják, huszonpár éves és egyetemista. Remélem, már jobban van! Nagyon hálás vagyok neki, hogy segített, és annyira sajnálom, hogy megsérült” mondta a színész, aki jelentkezett is a rendőrségen, hogy felajánlja a segítségét a két férfi kézre kerítéséhez.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Rettenetes: rakodógép nyomott agyon egy 53 éves nőt Ajkán

Mazsi

Somogyi lovaskocsi-tragédia: három fiatal halt meg a horrorisztikus balesetben, a 15 éves lány várandós volt – videó

Géza

Betörésnek indult, gyilkosság lett a vége

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------