Image default

Nyomkövetével a lábán ment a Nemzetközi Úszószövetség, a FINA szerdai, budapesti ülésére Gyárfás Tamás. Azt egyelőre nem tudni, hogy meddig járhat a fővárosban, ügyvédje, Bánáti János elmondása szerint ugyanis még mindig nem emelkedett jogerőre a Budai Központi Kerületi Bíróság nyomozási bírája által elrendelt lakhelyelhagyási tilalom.

Nyomkövetővel a lábán ment a Nemzetközi Úszószövetség, a FINA szerdai, budapesti ülésére Gyárfás Tamás.

Azt egyelőre nem tudni, hogy meddig járhat a fővárosban, ügyvédje, Bánáti János elmondása szerint ugyanis

még mindig nem emelkedett jogerőre a Budai Központi Kerületi Bíróság nyomozási bírája által elrendelt lakhelyelhagyási tilalom.

Mivel a védelem mellett az ügyészség is fellebbezett, így előfordulhat, hogy Gyárfás pár napon belül szigorúbb kényszerintézkedés alá kerül – írja a 24.hu.

,,Még nem jogerős a lakhelyelhagyási tilalom. Nem kaptuk meg ugyanis az erről szóló részletes határozatot. Szerintem jogerős határozat ezen a héten már nem várható, ezt ugyanis még fel is kellene terjeszteni” – mondta Bánáti, aki szerint Gyárfás ígéretéhez híven munkába állt az őrizetből való szabadulása után.

„Gyárfás úr jól van, dolgozik. Jelenleg épp a FINA egyik bizottsági ülésén ülésezik. Végzi a sportdiplomáciai munkáját, ahogy korábban is” – tette hozzá.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Kétségbeesett üzenet a budapesti, halálos kollégiumtűz után – Orbán Viktor is megszólalt a tragédia ügyében! (A cikk videót tratalmaz) Oszd meg!

Géza

Vádemelést javasol a rendőrség egy barna medve kilövői ellen

info

Durva autósüldözés helyszíne lett Karcag – VIDEÓ

Mazsi