Hirmagazin.eu
Főoldal » Nyolc általánossal műtött Romániában egy olasz parkolóőr
Külföld

Nyolc általánossal műtött Romániában egy olasz parkolóőr

Nyolc általánossal plasztikai sebésznek adta ki magát egy olasz férfi Romániában. Azt állította, hogy az orvosi kamara leterheltsége miatt nem tudja bemutatni a végzettségét igazoló dokumentumokat.

Sajtóhírek szerint műtéteket is végezhetett. Végül lebukott.

Matteo Politi több mint egy éve érkezett Romániába, és plasztikai sebésznek jelentkezett kórházakba. Azt állította, hogy az amerikai Johns Hopkins Orvosi Egyetemen szerzett diplomát, valamint rendelkezik az orvosi kamara és a román egészségügyi minisztérium engedélyeivel, amelyet a kamara leterheltsége miatt még nem tudtak kiállítani számára – írta a Transindex.

A férfi azonban mindössze nyolc általánost végzett, és eredeti szakmája parkolóőr. Politi többször is műtötte pácienseit – szerencsére senki sem halt bele a beavatkozásokba –, és a nővérek figyeltek fel arra, hogy nem az előírásoknak megfelelően mossa a kezeit és húzza fel a kesztyűket.

Kiderült, hogy Politit már megbüntették hasonló eset miatt hazájában, amikor ellopta egy kardiológus doktor adatait.

Az orvosi kamara azt közölte a Digi24 csatornának, hogy vizsgálatot kezdeményeztek az ügyben, és szeretnék kideríteni, hogy Politin kívül más orvosok is praktizálnak-e végzettség nélkül. Sorina Pintea román egészségügyi miniszter szerint a férfit illegálisan alkalmazták.

szerző: hirado.hu

Hasonló hírek

Nagyszabású támadásra készülhet Nyugaton az Iszlám Állam

Edit

Hackertámadást vezényeltek Moszkvából?

info

Tízezres tüntetést tartott a “spanyol Sziriza”

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------