Hirmagazin.eu
Főoldal » Nyíregyházi lövöldöző: aljas indokból gyilkolt, akár életfogytig tartó szabadságvesztést is kaphat
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Nyíregyházi lövöldöző: aljas indokból gyilkolt, akár életfogytig tartó szabadságvesztést is kaphat

Kiderült: ezért kezdhetett gyilkolni a nyíregyházi puskás ámokfutó

Az apa, János azért rohanta halálba, mert látta, hogy fiát lelőtte H. Miklós

Nyíregyháza — Lekezelően beszéltek feleségével, ez lehetett az utolsó csepp a pohárban, ami miatt H. Miklós (42) úgy döntött: fegyvert ragad és megtorolja a sérelmeit N. Jánoson (†41).

A helyiek szerint a gyilkosság hátterében a férfi beteges féltékenykedése állt.

– Az asszony színt vallott Mikinek hónapokkal korábban arról, hogy beleszeretett Janiba. Videókat készítettek intim helyzetben, azok meg eljutottak Mikihez. Azok láttán besokallt és kivégezte egykori általános iskolai osztálytársát – mondta egy neve elhallgatását kérő ismerős.

Az ügyészségi közlemény szerint Miklós felesége a gyilkosság napján felkereste Jánost, ám miután összevesztek, a férfi lekezelő stílusban elküldte a nőt, aki otthon elpanaszolta férjének sérelmeit. Miklós ezután autóba ült és hidegvérrel megölte riválisát és annak apját.

A megbilincselt, vezetőszíjon kísért férfi mindent beismert a bíróságon Fotó: Fuszek Gábor

– Még ma is élhetnének, ha valaki észreveszi, hogy milyen embernek adtak fegyvert, és felülvizsgálta volna a fegyvertartási engedélyét – mondta Bálint, a megölt apa testvére.

– János a semmiből indult, nehéz utat járt be, sokan tisztelték őt emiatt. Még mindig hihetetlen, hogy nincsenek többé – tette hozzá könnyes szemekkel a báty, aki lapunknak azt mondta: fivére erős ember volt, a családját védve ment el az élők sorából.

Az engedéllyel tartott vadászfegyver két ember életét oltotta ki /Fotó: police.hu

H. Miklósra akár tényleges életfogytiglani is várhat, a férfit ugyanis aljas indokból elkövetett kettős emberöléssel gyanúsítják. A férfi beismerő vallomást tett, letartóztatását szeptember 28-ig rendelte el a Nyíregyházi Járásbíróság. A férfinak szintén tegnap egy testi sértési ügy miatt is lett volna egy tárgyalása. Úgy tudjuk, ez azért indult, mert korábban a párját bántalmazta. Ám a tárgyalást a letartóztatás miatt elhalasztották.

A panzió előtt kezdett vérengzésbe a vadászfegyverrel érkező, féltékeny férj /Fotó: Fuszek Gábor

Mint arról korábban beszámoltunk, Nyíregyházán kettős gyilkosság történt hétfőn: egy férfi, akit később elfogtak a rendőrök, vadászpuskával kivégezte az egyik panzió tulajdonosának fiát, majd a fiú segítségére siető apával is végzett.

Ajtón keresztül lőtt

Az ügyészség pontos leírást adott, hogy mi történt aznap a háznál. H. Miklós elment N. János házához, ahol összevitatkoztak. Ezután az asszony otthon a férjének elpanaszolta, hogy szeretője lekezelően bánt vele, H. Miklós erre elővette a vadászfegyverét és visszament N. János házához. „Ott előbb a gépkocsijában ülve célzott lövést adott le az udvaron tartózkodó sértettre, aki erre bemenekült a házába. Ezt követően a gyanúsított kiszállt a gépkocsijából, majd az utcáról belőtt a lakóház ajtaján keresztül, és eltalálta a sértettet, aki a helyszínen elhalálozott.” A lövések zajára az utcára rohant a szemközt lakó édesapa, ordítozni kezdett a gyilkossal, majd hátat fordítva neki a fiához indult a házba. A gyilkos viszont őt is lelőtte: a hátába repített golyó azonnal kioltotta az életét.

blikk

Hasonló hírek

Halálos baleset történt az M1-es autópályán

Géza

Nézd meg jól ezt a fotót: láttad valahol Varga Pétert? Április óta keresik őt!

Géza

Két csúnya baleset tegnap este a fővárosban

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------