Hirmagazin.eu
Főoldal » Nyilvánosságra került a kamerák felvétele az észak-koreai katona akciófilmbe illő szökéséről – VIDEÓ
Külföld

Nyilvánosságra került a kamerák felvétele az észak-koreai katona akciófilmbe illő szökéséről – VIDEÓ

Látszik, ahogy autóval majd gyalog menekül, az üldözők többször is meglőtték, végül a dél-koreai határőrök kúsztak érte az éj leple alatt.

Egy határfigyelő kamera megdöbbentő képeit hozta nyilvánosságra szerdán az ENSZ dél-koreai parancsnoksága. Egy észak-koreai katona menekülését rögzítő felvételeken jól látszik, hogyan próbált meg elmenekülni országából a férfi.

Egy katonai járművel érkezett Panmunjomnál egy ellenőrzőpontra, ahol lassítás nélkül továbbhajtott. Egy határőr, észlelve, hogy mi történt, riadóztatta a többieket.

Az út végén a menekülő férfi leállította az autót, kipattant belőle és futásnak eredt. Nyomában az üldözők pár lépésre voltak csak tőle. Mikor a határszakaszhoz ért, az észak-koreai határőrök lőni kezdték a menekülőt, több lövés el is találta a férfit.

A megsebesült katona a két ország közötti demilitarizált övezettől délre összeesett. Ide már nem követték az üldözői.

Az éjszakai felvételeken látszik, hogy három dél-koreai határőr óvatosan, a végén már kúszva közelítette meg a földön fekvő embert, akit végül sikeresen kimenekítettek.

VIDEÓ: A szökésről

A súlyosan sérült férfit kórházba vitték. A helyi hivatalos szervek annyit közöltek, hogy már jobban van, magához tért és tévét akart nézni. A kórházban a vizsgálatok során kiderült, hogy a sérült beleiben extrém mennyiségű parazitát találtak, a legnagyobb féreg 27 centiméteres volt.

Az ENSZ-parancsnokság szóvivője azt mondta, hogy az észak-koreaiak megsértették a fegyverszüneti egyezményt, ráadásul átlépték a határt. Észak-Korea eddig még nem kommunikálta a szökést.

A koreai háború óta 30 ezren szöktek Dél-Koreába, de kevesen próbálkoznak ezen a szakaszon, mert kerítésekkel és aknákkal van tele a terület. A legtöbb menekülő Kína felé próbálkozik.

Forrás:Szeretlek Magyarország/ 444.hu

Hasonló hírek

A calais-i táborban az agresszív migránsokat nightclub és diszkó várta

Mazsi

Iskolás lányok haltak meg egy thaiföldi kollégiumi tűzben

Edit

112 újságírót öltek meg világ konfliktuszónáiban 2015-ben

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------