Hirmagazin.eu
Főoldal » Nyilvánosak a kormánytagok adóbefizetései! .. Ismét Orbán Viktor lett az egyik legrosszabbul kereső ember a kormányban: a dokumentum szerint 28,7 forintot vihetett haza, és ebből 4,3 millió forintot kellett adóznia.
Belföldi hírek

Nyilvánosak a kormánytagok adóbefizetései! .. Ismét Orbán Viktor lett az egyik legrosszabbul kereső ember a kormányban: a dokumentum szerint 28,7 forintot vihetett haza, és ebből 4,3 millió forintot kellett adóznia.

Adminisztrációs elírás történt Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter adóbevallásában, miszerint a kormány honlapjára feltöltött dokumentumban azt írták korábban, hogy Novák Katalin nem adózott a tavalyi 32,4 millió forintos keresetéből.

A kormánytagok most nyilvánosságra hozott adóbefizetései tekintetében Novák Katalin által beadott dokumentáción kézírással szerepel, hogy a három gyermeket nevelő politikus 4,8 millió forintos családi adókedvezményt vett igénybe, lenullázva ezzel a befizetendő szja összegét.

Novák Katalin ezt cáfolta, a cikk megjelenése után vette észre a kézzel ejtett hibát, és az MTI-nek eljuttatott közleményében azt közölte, egyáltalán nem vett igénybe kedvezményt, az „adminisztrációs elírást” pedig „soron kívül” helyesbíteni fogja.

Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter azt állítja, mégsem vette igénybe a családi adókedvezményeket / MTI/Bruzák NoémiNovák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter nem vette igénybe a családi adókedvezményeket / MTI/Bruzák Noémi

A miniszterek és államtitkárok közül a beadott papírok alapján Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője szedte össze tavaly a legnagyobb jövedelmet, 194,5 millió forintot. Ennek alapját idén is a politikus legendás találmánya adta.

Mindenki ezt olvassa most!

Az „elektronikus állomány digitális aláírására” szolgáló informatikai szabadalom idén 157 millió forintot fialt a miniszternek. Mint a 24.hu írta, ezt a pénzt a Mobilsign Kft.-től kapta találmány-hasznosítási díj címen. Rogán 29 millió forint szja-t fizetett be a 194,5 millió jövedelméből.

A második legtöbb adót Gulyás Gergely kancelláriaminiszter, Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes és Varga Mihály pénzügyminiszter fizette. Valamennyien közel 37 millió forintot vihettek tavaly haza, ebből fejenként 5,5 millió forintot kellett befizetniük.

blikk alapján

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Kurz szelet vetett, Olaszországban vihart aratott

Mazsi

Szijjártó: A Velencei Bizottság szerint is szembemegy a joggal az ukrán nyelvtörvény

Géza

Tuzson: a szavazás tétje, hogy milyen Magyarország lesz a jövőben

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!