Image default
Bulvár

Nyilvános szoptatás: magamutogatónak tartják Szinetár Dórát

Meglepő helyszínen, egy budai bevásárlóközpont folyosóján, gyanútlanul sétálgató emberek között szoptatta meg egyéves fiát Szinetár Dóra. A színésznőtől nem áll távol ez a fjata magatartás, korábban sem esett kétségbe akkor, amikor a gyermeke nyilvános helyen éhezett meg. A rajongók közül azonban most többen nekitámatak, azzal vádolva őt, hogy csupán a magamutogatás a célja.

Forrnak az indulatok Szinetár Dóra Instagram-oldalán, miután a színésznő egy igencsak megosztó kérdésben foglalt ismét állást.

Dóra elkötelezett támogatója a nyilvános szoptatásnak, jóllehet ezzel sokakban megütközést kelt.

Nyilvános szoptatás: magamutogatónak tartják Szinetár Dórát
Fotó: YouTube

Amikor egyéves kisfia, Benji a napokban megéhezett a Mammut bevásárlóközpontban, úgy döntött, ismét ország-világ elé tárja a meggyőződését. A szoptatásról fotót is készült, amit az Instagram-oldalára töltött fel. Tény, hogy Dóra olyasmi mellett áll ki, ami a világ egyik legtermészetesebb tevékenysége, ennek ellenére sokan felháborítónak tartják a kitárulkozását.

Bár számos édesanya kiállt a színésznő mellett, néhány hozzászóló nem válogatta meg a szavait.

Meglepő módon jórészt nem az zavarta őket, hogy Dóra nyilvános helyen táplálta a gyermekét, sokkal inkább az, hogy erről fotót is megosztott a követőivel. Volt, aki úgy vélte, hogy egy egyéves gyermeket már nem kell látványosan, egy zsúfolt bevásárlóközpontban megetetni, hanem elég, ha az anyuka cumisüvegben viszi magával az anyatejet.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Barbra Streisand állítja: igaz, hogy Michael Jackson kisfiúkat molesztált

Mazsi

“Nincs többé tisztelet, nincs adott szó. Csak a pénz számít…” Alain Delon megrázó szavai a világról

Géza

Ez a 64 dolog szükséges ahhoz, hogy valaki az álompasim legyen!

info