Főoldal » Nyílt levél annak a férfinak, aki nem értékelt eléggé, és engedte, hogy elmenjek!
Életmód hírek

Nyílt levél annak a férfinak, aki nem értékelt eléggé, és engedte, hogy elmenjek!

Már rájöttem arra, hogy a következő férfi, aki előtt megnyílok, különlegesnek fog tartani, imádni fogja minden tulajdonságomat.

Sajnálom, hogy te nem tudtál eléggé értékelni.

Nyílt levél annak a férfinak, aki nem értékelt eléggé, és engedte, hogy elmenjek!

Kedves Te!

Nem tudtál mit kezdeni a kapcsolatunkkal. Én mindig, mindenkinek dicsértelek, magasztaltalak, még akkor is, ha hibát követtél el. Látod, én úgy gondolom, hogy veled ellentétben tudom, hogy hogyan tartsalak nagyra, hogyan nézzek fel rád. Szerettelek, de most már elvesztettelek, mert rájöttem, hogy nem az az ember vagy, akinek hittelek. Te olyan vagy, amilyennek te saját magadat szeretnéd látni. Mindennap álarcot öltöttél, mindenki előtt megjátszottad magad, mégpedig igencsak hitelesen! Meggyőzted a körülötted lévőket, hogy te vagy a legjobb. De engem már nem sikerült! Ugyanis folyamatosan arra próbáltalak rávezetni, hogy ne játszd meg magad, légy az, aki igazából vagy. És egy időre ez sikerült is, ekkor voltunk a legboldogabbak, ekkor voltak a leggyönyörűbb közös pillanataink. Emlékszel?

De mikor ismét előjött a másik éned, és úgy döntöttél, hogy többé már nem fontos a szerelem, és az, hogy engem megtisztelj az őszinteségeddel, minden megváltozott. Újra. Sőt, sértegetni is kezdtél, kinevettél, mikor megpróbáltalak kimozdítani a komfortzónádból. Kinevettél az erőfeszítéseimért, amelyeket a te érdekedben tettem, és mikor meg akartalak győzni arról, hogy jó ember vagy. Kigúnyoltál amiatt, hogy túl érzelgős vagyok, túl érzékeny vagyok… És ez bizony fájt!

Azt szeretem magamban, hogy nem hagyom, hogy átverjenek. Így ezért nem akarok egy ilyen középkori felfogással bíró emberrel többé együtt élni. Olyan férfit szeretnék az oldalamon, aki nem fél elmondani, hogy mit érez. Olyan férfit szeretnék, aki rajong értem, aki főnyereménynek tart, aki meghallgatja a tanácsaimat, aki ad a szavamra, és aki elfogadja a szerelmemet.

Én sosem játszottam az érzelmeiddel. Az utolsó pillanatig hittem, hogy te sem játszol az enyéimmel, és mindig vigyázni fogsz rám, mert én a lelkem legféltve őrzött részeit is neked adtam. Most meg összetört szívvel gondolok rád, és az együtt töltött időre.

Ma már elfogadom a helyzetet. Én túl sokat adtam magamból, te pedig túl keveset. Jobb emberré szerettelek volna tenni, de te ezt nem akartad.

Már rájöttem arra, hogy a következő férfi, aki előtt megnyílok, különlegesnek fog tartani, imádni fogja minden tulajdonságomat. Sajnálom, hogy te nem tudtál eléggé értékelni.

 

forrás: Filantropikum

Hasonló hírek

Döbbenetes kísérlet: a tenger fenekén is megterem a saláta és az eper (Olvasd el és nézd meg!)

Géza

Így készíts szájmaszkot pillanatok alatt! Jobb, mint a semmi és ha rád köhögnek, csökkenti a fertőzés veszélyét!

Géza

Roland egy cigány faluból, Zoltán a mélyszegénységből tört ki

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------