Hirmagazin.eu
Főoldal » Nyilatkozott az M1-nek Pukli István
Belföldi hírek

Nyilatkozott az M1-nek Pukli István

forrás: M1

Gyomorforgatónak nevezte Pukli István, hogy az M1 stábja szeretett volna interjút készíteni a szüleivel arról, amit a fiuk jelentett be az egyik rádióban, miszerint a nagyapja ávós volt, a testvére pedig jelenleg is börtönben ül.

“Azt tudtam, hogy a nagyapám katona volt, azt tudtam, hogy a nagyapám határőr volt, hogy zöld ávós…” – Pukli István maga nyilatkozott nagyapja ávós múltjáról hétfő este a Klubrádióban. Sőt, nem csak ávós nagyapjáról, hanem kábítószercsempészésért börtönben lévő bátyjáról is kitálalt. Azt mondta: testvére egy köztörvényes bűnöző, aki most ül másodszor.

Miután a pedagógustüntetések vezéralakja saját maga dobta be a köztudatba mindezt, az M1 további részleteket szeretett volna megtudni.

Az M1 híradója felkereste Pukli István szüleit. Otthonuknál azonban hiába csengetett a stáb, nem jött ki senki a házból.

Gyomorforgató, hogy az M1 a szüleimet kezdte el zaklatni –  ezt nyilatkozta Pukli István a Népszabadság Online-nak.  Hozzátette: a család kiadott egy letiltó nyilatkozatot is arról, hogy sem az arcukat, sem a hangjukat, sem pedig a nevüket nem vállalják a nyilvánosság előtt.

Az M1 megkereste Pukli Istvánt, hogy megkérdezze tőle:

– Nem tartja-e gyomorforgatónak, hogy a pedagógustüntetések vezéralakjaként az ő vezényletével gyerekeket rángattak bele a sztrájkba és a tüntetésbe?

– Nem tartja-e gyomorforgatónak, hogy gyerek és gyerek között hoztak létre feszültséget azzal, hogy aki iskolába ment, az pária lehet az osztálytársak és a többi gyerek szemében?

– Nem tartja-e gyomorforgatónak, hogy korábban, amikor Ön ellen tüntettek a diákok, azt mondta, hogy fejezzék be, most pedig saját politikai céljaira használja fel őket?

Pukli István közölte: kizárólag telefonon és csak élő adásban hajlandó nyilatkozni. Az adásban azt mondta: a diákok sztrájkja nem az ő felelőssége.

Nyilatkozott az M1-nek Pukli István

“Ehhez az ügyhöz nekem semmi közöm nincsen, nem tudok felelősséget vállalni azért, amit én nem tettem meg… itt van az a kérdés is, amit nekem megírtak, hogy nem tartom-e gyomorforgatónak, hogy aki nem ment iskolába, az pária lehet a többi gyerek szemében. Úgy gondolom, hogy amit nem én szerveztem, azért nem vállalom a felelősséget, viszont tudniuk kell, hogy pedagógusok vagyunk és a pedagógusok azért szakmailag kompetensek a szociális, interkulturális és állampolgári kompetencia fejlesztésében, tehát mindent megteszünk azért, hogy a gyerekek empatikusak, elnézőek legyenek és szeressék egymást” – mondta Pukli István az M1 esti adásában.

Az M1 azt is megkérdezte tőle, hogy milyen felvételeket szeretnének letiltani a szülei, amikor az M1 stábja nem készített velük interjút. Valamint azt is, hogy miért tartja zaklatónak és gyomorforgatónak az M1 megkeresését – miközben a stáb nem találkozott és nem is beszélt a szülőkkel.

Pukli István az interjúban azt mondta, a nagyapjáról és a bátyjáról szóló híreket nem ő indította el.

Arra a kérdésre, hogy 2012-ben a szülőkhöz fordult-e annak érdekében, hogy a gyerekek ne demonstráljanak, azt mondta: kommunikált a szülőkkel, a diákoktól pedig azt kérte, előbb tárgyaljanak, aztán tüntessenek.

 

Hasonló hírek

Jónak lenni jó! – Hatalmas összefogás valósult meg

Géza

A kedden benyújtott menekültügyi kérelmek felét elutasították

Edit

Aki még nem látta.. Itt vannak a tegnapi légiparádé képei

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------