Hirmagazin.eu
Főoldal » Nyilatkozott a Veronába küldött magyar rendőrcsoport vezetője – VIDEÓ
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Nyilatkozott a Veronába küldött magyar rendőrcsoport vezetője – VIDEÓ

Addig maradnak, amíg azt az olasz kollégák igénylik, most a holttestek azonosítása és a baleset okainak vizsgálata a legfontosabb feladat.

A magyar rendőri csapat vezetője Veronában elmondta, hogy az autóbusz szinte teljesen megsemmisült, nem maradtak olyan műszaki adatok, amelyek segítségével egyszerűen meg lehetne állapítani a baleset pontos okát. A szemtanúk sem tudnak pontos információt adni.

Azt mondta, hogy a magyar rendőrök addig maradnak, amíg azt az olasz kollégák igénylik. Nagyon jó az együttműködés a helyi rendőrökkel, akiknek segítenek az okok vizsgálatában és a holttestek azonosításában.

VIDEÓ: A magyar rendőrcsapat vezetőjének nyilatkozata

Az olasz hatóságok kérésére három tagú magyar rendőrszakértői csoport utazott Olaszországba, a veronai buszbaleset helyszínére – közölte honlapján a rendőrség szombaton. A rendőrségi szakemberek az olasz hatóságok munkáját segítik. A magyar rendőrség minden segítséget megad az olasz hatóságoknak a baleset körülményeinek mielőbbi tisztázása érdekében.

A csoport vezetője Óberling József rendőr ezredes, az ORFK Közlekedésrendészeti Főosztályvezetője. Vele utazott Jámbor István rendőr alezredes, az ORFK Közlekedésrendészeti Osztályvezetője és Fiore András rendőr százados, a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda olaszul beszélő munkatársa – írta az MTI.

 

Hasonló hírek

Megvertek és kiraboltak egy férfit a Bakáts téren tegnap éjszaka

Géza

Illegális bevándorlás – Magyar embercsempészt fogtak el az M5-ös autópályán

Edit

Ez a nő verte agyon egy kockakővel az állatkert teknősét

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------