Hirmagazin.eu
Főoldal » Nyertes Zsuzsa: Mindent megígért nekem Jimmy, csak randevúzzak vele valamikor.
Bulvár

Nyertes Zsuzsa: Mindent megígért nekem Jimmy, csak randevúzzak vele valamikor.

2015 05 24 000659
Érdekes fotó került a Blikk birtokába: egy olyan fénykép, amelyen a néhai Zámbó Jimmy szorosan Nyertes Zsuzsához simul tánc közben. A lap utánajárt a felvétel történetének, így természetesen megkeresték a színésznőt, hogy elevenítse fel az emlékezetében, milyen viszony fűzte őket össze annak idején.

– Jimmy? Nagyon szerettem őt. Úgy értem, a zenéjét. Nagyra becsültem azért, amit elért a karrierjében. Úgy emlékszem, ez a közös fotó a Westend City Center megnyitóján készült – vallotta be Nyertes Zsuzsa.

Vagyis 1999 novemberében, hiszen a pláza ekkor nyitotta meg a kapuit. Zsuzsa arra is emlékezett, hogy pontosan hogy zajlott a megismerkedésük, illetve hogy Jimmy miket súgott a fülébe tánc közben.

– Korábban soha nem találkoztunk, de az ünnepségen egyből kiszúrt engem. Egy darabig próbált szemezni, majd odajött, és mindenki szeme láttára felkért táncolni. Arra is tisztán emlékszem, hogy igen hevesen csapta nekem a szelet. Mindent megígért, fűt-fát, meg hogy a csillagokat is lehozza nekem az égről, csak randevúzzak vele valamikor – mesélte Zsuzsa. A színésznő ellenállt a nagy nőfaló hírében álló sztárnak, hiszen akkor már nagy szerelemben élt kislánya, Zsuzsó édesapjával.
Forrás: TheNews

Hasonló hírek

Nótár Mary harcol néhai menedzsere özvegyével is

Géza

Aggódnak a rajongók Korda György miatt

Mazsi

Ember nem tud úgy bejelenteni, ahogy Ganxsta Zolee tette

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------