Főoldal > Hírek > Szabadidő > Bulvár > Nyertes Zsuzsa halálos bűnben élt eddig
Nyertes Zsuzsa halálos bűnben élt eddig
Nyertes Zsuzsát a színpadon már többször elvették feleségül. (Fotó: Facebook)

Nyertes Zsuzsa halálos bűnben élt eddig

Hirdetés

Nyer­tes Zsu­zsa úgy érzi, meg­szegte az er­köl­csi sza­bá­lyo­kat, hi­szen negy­ven évig nem há­za­so­dott össze gyer­meke ap­já­val. El­árulta, miért vár­tak ennyit az es­kü­vő­vel.

Nyertes Zsuzsa a Ripost-nak árulta el először, hogy 57 éves korában oltár elé vonul, hiszen szeretné Isten előtt is megpecsételni szerelmüket párjával. Habár negyven év alatt sokszor álmodozott a lagziról, a sors valahogy sosem tette lehetővé ezt. Most azonban végre elhatározta magát, mivel nem akar tovább bűnös életet élni – írta meg a Story magazin.

Vallásos család a miénk, én is így lettem nevelve. Bár nem járok rendszeresen templomba, hiszek Istenben, és megpróbálok úgy élni, hogy betartsam az erkölcsi szabályokat. Ebben az egyben azonban nem sikerült. Halálos bűn, hogy az ember úgy van valakivel együtt, hogy nem veszi fel a házasság szentségét.

“Ezt nem lehet miatyánkokkal feloldoztatni. És mivel nem szeretnék tovább minden nap bűnben élni, ezért Isten színe előtt mondjuk ki a boldogító igent” – nyilatkozta Zsuzsa, aki mégis megtudja magyarázni, hogy miért vártak ennyit az esküvővel.

Nyertes Zsuzsa halálos bűnben élt eddig

Nyertes Zsuzsát a színpadon már többször elvették feleségül. (Fotó: Facebook)

Amikor megismerkedtünk, ő 18 volt, én meg 16. Amikor megtudtam, hogy Zsuzsóval terhes vagyok, három hónaposan nem akartam nagy pocakkal oltár elé állni életem legszebb napján.

“Zsuzsó születése után a lányom került a középpontba, ő volt az összetartó erő, nem számított a gyűrű, a papír” – árulta el a színésznő, aki szüleinek is kedveskedni akar a kései lakodalommal.

“Apukám nyolcvanöt, anyukám hetvenhat éves. Mindketten vallásos emberek, sokszor mondogatták, hogy jó volna már, ha összeházasodnánk. Szeretném, ha ők is megérnék az esküvőmet. Szerencsére jó egészségnek örvendenek, de sürget az idő, szeretném velük együtt ropni a lagziban” – jelentette ki az örökifjú menyasszony.

Forrás: Ripost

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: