Hirmagazin.eu
Belföldi hírek

November 25-én elfogy a pénz, nincs tovább! Teljesen leállhat a tömegközlekedés a fővárosban!

Járatritkítással nem tudnának sokat spórolnának, ezért erősebb “üzenetet”, és drasztikusabb lépéseket fontolgat a fővárosi vezetés.

Egy, a kormánynak küldött hatásos üzenetküldés érdekében a fővárosi vezetés a közösségi közlekedés teljes leállítását fontolgatja – írja a hvg.hu. Kiss Ambrus főpolgármester-helyettes egyelőre nem kívánt részletekbe bocsátkozni, annyi azonban biztos, hogy a fővárosnak járó 12 milliárd forintot szeretné így megszerezni a vezetés.

“A BKV november 25-ig, azaz csütörtökig húzhatja a fővárostól kapott támogatásból és az eddig befolyt jegyárbevételből, de azután kiürül a közlekedési kassza”

– nyilatkozta a Népszavának Kiss Ambrus főpolgármester-helyettes.

A közösségi közlekedésre szánt, törvényben is rögzített idei 12 milliárd forintos normatívát ugyanis egyelőre nem kapták meg az államtól. A főpolgármester-helyettes azonban bízik benne, hogy szerda éjfélig megérkezik a támogatási tervezet.

Kiss Ambrus hozzátette, a korlátozás mértéke jelentősen függ attól, hogy a kormány mutat-e addig bármiféle hajlandóságot a normatíva megfizetésére.

atv.hu

Hasonló hírek

Karácsony Gergely: Adjon pénzt a Jobbiknak a Lajos!

Géza

Lovas rendőrök járőröznek a Tisza árterében

info

Íme a járvánnyal kapcsolatos legújabb intézkedések – döntött a kormány, erre számítsunk ezután – videó

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
EnglishFrenchGermanHungarian