Hirmagazin.eu
Főoldal » Novák Péter őszintén vallott válásáról: “Tényleg majdnem belehaltam”
Bulvár

Novák Péter őszintén vallott válásáról: “Tényleg majdnem belehaltam”

Novák Péter ledöbbentő őszinteséggel vallott házasságának bukásáról. A színészt olyannyira felemésztette a válással végződő kudarc, hogy testi és lelki értelemben is teljesen tönkrement.

A színész nem szívesen beszél magánéletéről, de most kivételt tett a Borsnak és elmesélte, mennyire megviselte a tönkrement házassága. A színész és most már volt felesége, Horváth Andrea 10 évig voltak házasok, ami alatt két fiuk született. Az utolsó négy évben mindent megtettek annak érdekében, hogy helyrehozzák a zátonyra futó kapcsolatukat, de már nem tudták feléleszteni az egykori szerelmet.

A színész magát hibáztatja, hogy sikertelenné vált a házassága, mert szerinte a kudarc első oka az volt, hogy felesége feladta az álmait, otthagyta az izgalmakkal teli művészéletét, azért hogy a feleség és anya lehessen. Novák pedig helytállt a színpadon majd otthon is apukaként, de amikor a nap végén fáradtan felesége mellé került, már nem volt rá kellő figyelme. Nem tudott mindent félretenni már és csak a feleségére figyelni.

“És nekem nem volt a feleségemre napi, rohadék, igazi 10 percem, hogy mindent félretoltam volna. Tizenöt-tizenhat éven keresztül ez elforgácsolódott a mindennapokból, pedig elképesztően fontos és hiányzott” – mondta.

Péter szerint a nagy korkülönbség is a kudarchoz vezető tényezők között van, felesége 15 évvel fiatalabb nála. Az is a problémák közé tartozik, hogy egy médiában jelenlévő közszereplővel nagyon nehéz együtt élni.

“Egy párkapcsolat vége is gyász. Ugyanazokat a szavakat használjuk, mint a halál estében, és azért vagyok biztos ebben, mert én ebben a folyamatban tényleg majdnem belehaltam” – mesélte.

A sztár 2016-ben kapott egy szívrohamot, aminek következtében épphogy csak elért a kórházig, ahol megtudták menteni az életét. A vizsgálatok során kiderült, hogy szívroham oka a sok felgyülemlett stressz következménye.

Azóta a színész felépült és most már a kapcsolatuk is rendeződött Andreával, nagyon jó baráti viszonyt ápolnak, sokkal jobban működik így a kapcsolatuk, mint a házasságuk alatt. Sosem vitáznak és jókat nevetnek a hosszas beszélgetések során. Csak egy utcányira laknak egymástól, ezért a gyerekek elhelyezését is rugalmasan megtudják oldani. Csak az zavarja Novákot, hogy ez a házasság keretein belül nem tudott ilyen formában működni.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Fuszek Gábor

Hasonló hírek

Down-szindrómás lány mentette meg 3 éves kishúga életét

Edit

Szétszedik a neten David Beckham 11 éves fiának első klipjét + VIDEÓ

Edit

Berki Krisztián már a kislányával is haknizik

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------