Hirmagazin.eu
Főoldal » Novák Katalin Badacsonyban futott – fotók
Egészség - betegség

Novák Katalin Badacsonyban futott – fotók

A mozgás fontosságára hívta fel a figyelmet az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára szombaton Badacsonyban, ahol maga is rajthoz állt a Dűlőre Futunk elnevezésű jótékonysági futóversenyen.

Novák Katalin a rajt előtt azt mondta: fontos, hogy mozogjunk, mert segít egészségünk megőrzésében. Hozzátette: futni a járványhelyzetben is mindig lehet, még a kijárási korlátozások idején is megengedett volt. Egy erdőbe vagy néptelen helyre bármikor el lehet menni, nem is kell sokat utazni, és akármikor lehet futni – emelte ki.

Úgy fogalmazott: a futás alapvetően egyéni sport, a legtöbb ember általában magányosan fut, de egy jótékonysági futóversenyen résztvevők egy olyan jó ügy mellé is állhatnak, mint Badacsonyban a tapolcai mentőállomás támogatása.

Laposa Zsófia szervező elmondta: ötödik alkalommal tartják meg rendezvényüket, melynek bevételével az Országos Mentőszolgálat tapolcai mentőállomását támogatják. Közölte: kétmillió forint már biztosan összegyűlt a nevezési díjakból, de ez még növekedhet a futók felajánlásaival.

A 12 kilométeres távot egyéniben és váltóban is teljesíthetik a futók, akiknek számát a koronavírus-járvány miatt 500 indulóban maximálták, és százas csoportokban rajtoltatták őket. Rajthoz állt Novák Katalin mellett Csató Gábor, az Országos Mentőszolgálat főigazgatója és Győrfi Pál szóvivő is.

Badacsonytomaj, 2020. augusztus 29.
Csató Gábor, az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) főigazgatója fut a Dűlőre Futunk elnevezésű, Badacsony körüli jótékonysági futóversenyen Badacsonytomajon 2020. augusztus 29-én. Ötödik alkalommal tartják meg a versenyt, melynek bevételével az Országos Mentőszolgálat tapolcai mentőállomását támogatják. A 12 kilométeres távot egyéniben és váltóban is teljesíthetik a futók, akiknek számát a koronavírus-járvány miatt 500 indulóban maximálták.
MTI/Vasvári Tamás
Csató Gábor, az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) főigazgatója fut a Dűlőre Futunk elnevezésű, Badacsony körüli jótékonysági futóversenyen Badacsonytomajon 2020. augusztus 29-én. MTI/Vasvári Tamás
Badacsonytomaj, 2020. augusztus 29.
Résztvevő a Dűlőre Futunk elnevezésű, Badacsony körüli jótékonysági futóversenyen Badacsonytomajon 2020. augusztus 29-én. Ötödik alkalommal tartják meg a versenyt, melynek bevételével az Országos Mentőszolgálat tapolcai mentőállomását támogatják. A 12 kilométeres távot egyéniben és váltóban is teljesíthetik a futók, akiknek számát a koronavírus-járvány miatt 500 indulóban maximálták.
MTI/Vasvári Tamás
Résztvevő a Dűlőre Futunk elnevezésű, Badacsony körüli jótékonysági futóversenyen. MTI/Vasvári Tamás
Badacsonytomaj, 2020. augusztus 29.
Résztvevők a Dűlőre Futunk elnevezésű, Badacsony körüli jótékonysági futóverseny rajtja előtt Badacsonytomajon 2020. augusztus 29-én. Ötödik alkalommal tartják meg a versenyt, melynek bevételével az Országos Mentőszolgálat tapolcai mentőállomását támogatják. A 12 kilométeres távot egyéniben és váltóban is teljesíthetik a futók, akiknek számát a koronavírus-járvány miatt 500 indulóban maximálták.
MTI/Vasvári Tamás
Résztvevők a Dűlőre Futunk elnevezésű, Badacsony körüli jótékonysági futóverseny rajtja előtt Badacsonytomajon 2020. augusztus 29-én. MTI/Vasvári Tamás
Nyitókép: Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család- és ifjúságügyért felelős államtitkára a Dűlőre Futunk elnevezésű jótékonysági futóverseny rajtja előtt Badacsonytomajon 2020. augusztus 29-én. MTI/Vasvári Tamás
infpstart, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Hatékony szorongásoldók

Géza

Az immunrendszer visszaállítása kemoterápia után

info

Az idősek világnapján

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------