Image default
Bulvár

Nótár Mary harcol néhai menedzsere özvegyével is

Nótár Mary exmene­dzserének váratlan halála után is tovább folytatódik a szövevényes bírósági ügy az énekesnő és a Skyforce között. Ezúttal Lakatos Róbert özvegye harcol Maryvel.

Jú­nius végén váratlanul hunyt el Nótár Mary egykori ki­adójának, a Sky­force-nak a tulajdonosa, akivel az énekesnő évek óta perben állt. A néhai me­nedzser és a mulatós zenész között károkozásért és személyiségi jogok megsértése miatt indult jogvita, ami, úgy tűnik, Lakatos Róbert halálával sem ér véget. A jövőben az exmenedzser felesége, a kiadó társtulajdonosa, Rita fog harcolni azért a több mint 80 millió forintért, amivel szerinte Mary megrövidítette őket.

– Most már nemcsak a pénzünkért és az igazunkért, hanem a férjemért is harcolni fogok! Bár Robival hajlandóak lettünk volna egyezséget kötni, mert egyikünknek sem hiányzott ez a cirkusz, pláne most, hogy egyedül maradtam – kezdi a Borsnak Lakatos Róbert özvegye, Rita, aki az elmúlt négy hónapban mit sem foglalkozott az üggyel, hiszen férje életéért imádkozott a szegedi klinikán.

– Fogalmam sincs, hogyan fog tovább folytatódni az ügy, de egy biztos: addig nem nyugszom, míg be nem bizonyítom az igazunkat! – jelentette ki egyértelműen a felperes.

A Skyforce tulajdonosa után a kiadó jogi képviselője is megerősítette ügyfele állítását.

– Érdemi változást nem hoz az ügyben, hogy az egyik felperes, Lakatos Róbert elhalálozott, ugyanúgy folytatódnak majd a tárgyalások, ahogyan eddig. Noha mi békésen szeretnénk lezárni az ügyet, már ajánlottunk is egyezséget Nótár Máriáéknak, de egyelőre nagyon csekély az a végkielégítés, amit fizetni akarnak, így a jogi vitát továbbra is a bíróságon folytatjuk.

Mint ismeretes, Nótár Ma­­ry és Lakatos Róbert kö­zött 2016 szeptemberében robbant ki a vita, amikor is az énekesnő váratlanul bejelentette, hogy kilenc év után egyoldalúan felbontja a szerződését a menedzsmentjével arra hivatkozva, hogy önállóan szeretné tovább egyengetni a szakmai karrierjét. Mary állítása szerint ezt követően az exme­nedzsere és annak felesége testileg megfenyítette őt, bezárta egy szobába, és korlátozta a személyes szabadságában, amiért beperelte a Skyforce tulajdonosait.

Alighogy elcsitultak a kedélyek, az énekesnőről furcsa hírek jelentek meg. Az egyik napilap azt állította, hogy Mary romantikus kapcsolatban van a legjobb barátnőjével, mire az énekesnő egy héttel később bejelentette, hogy kisbabát vár. A Bors fotósa azonban lencsevégre kapta Ma­ryt cigarettával a szájában, mire többen is megkérdőjelezték az éne­kesnő terhességét. Nem sokkal később Mary a közösségi oldalán tudatta a rajongóival, hogy el­vetélt.

Úgy tűnik, hogy a Sky­force és Nótár Mary kö­zötti ügy a néhai me­nedzser halálával is to­vább folytatódik. Az énekesnőt is szerettük volna megkérdezni, ám ő nem kívánt nyilatkozni la­punknak.

bors

Hasonló hírek

Halálos fenyegetést kapott Milla Jovovich családja!

Mazsi

Adóssága betegítette meg Usztics Mátyást?

Mazsi

Berki Krisztián újabb műsort kap?

Mazsi