Hirmagazin.eu
Főoldal » Nótár Mary harcol néhai menedzsere özvegyével is
Bulvár

Nótár Mary harcol néhai menedzsere özvegyével is

Nótár Mary exmene­dzserének váratlan halála után is tovább folytatódik a szövevényes bírósági ügy az énekesnő és a Skyforce között. Ezúttal Lakatos Róbert özvegye harcol Maryvel.

Jú­nius végén váratlanul hunyt el Nótár Mary egykori ki­adójának, a Sky­force-nak a tulajdonosa, akivel az énekesnő évek óta perben állt. A néhai me­nedzser és a mulatós zenész között károkozásért és személyiségi jogok megsértése miatt indult jogvita, ami, úgy tűnik, Lakatos Róbert halálával sem ér véget. A jövőben az exmenedzser felesége, a kiadó társtulajdonosa, Rita fog harcolni azért a több mint 80 millió forintért, amivel szerinte Mary megrövidítette őket.

– Most már nemcsak a pénzünkért és az igazunkért, hanem a férjemért is harcolni fogok! Bár Robival hajlandóak lettünk volna egyezséget kötni, mert egyikünknek sem hiányzott ez a cirkusz, pláne most, hogy egyedül maradtam – kezdi a Borsnak Lakatos Róbert özvegye, Rita, aki az elmúlt négy hónapban mit sem foglalkozott az üggyel, hiszen férje életéért imádkozott a szegedi klinikán.

– Fogalmam sincs, hogyan fog tovább folytatódni az ügy, de egy biztos: addig nem nyugszom, míg be nem bizonyítom az igazunkat! – jelentette ki egyértelműen a felperes.

A Skyforce tulajdonosa után a kiadó jogi képviselője is megerősítette ügyfele állítását.

– Érdemi változást nem hoz az ügyben, hogy az egyik felperes, Lakatos Róbert elhalálozott, ugyanúgy folytatódnak majd a tárgyalások, ahogyan eddig. Noha mi békésen szeretnénk lezárni az ügyet, már ajánlottunk is egyezséget Nótár Máriáéknak, de egyelőre nagyon csekély az a végkielégítés, amit fizetni akarnak, így a jogi vitát továbbra is a bíróságon folytatjuk.

Mint ismeretes, Nótár Ma­­ry és Lakatos Róbert kö­zött 2016 szeptemberében robbant ki a vita, amikor is az énekesnő váratlanul bejelentette, hogy kilenc év után egyoldalúan felbontja a szerződését a menedzsmentjével arra hivatkozva, hogy önállóan szeretné tovább egyengetni a szakmai karrierjét. Mary állítása szerint ezt követően az exme­nedzsere és annak felesége testileg megfenyítette őt, bezárta egy szobába, és korlátozta a személyes szabadságában, amiért beperelte a Skyforce tulajdonosait.

Alighogy elcsitultak a kedélyek, az énekesnőről furcsa hírek jelentek meg. Az egyik napilap azt állította, hogy Mary romantikus kapcsolatban van a legjobb barátnőjével, mire az énekesnő egy héttel később bejelentette, hogy kisbabát vár. A Bors fotósa azonban lencsevégre kapta Ma­ryt cigarettával a szájában, mire többen is megkérdőjelezték az éne­kesnő terhességét. Nem sokkal később Mary a közösségi oldalán tudatta a rajongóival, hogy el­vetélt.

Úgy tűnik, hogy a Sky­force és Nótár Mary kö­zötti ügy a néhai me­nedzser halálával is to­vább folytatódik. Az énekesnőt is szerettük volna megkérdezni, ám ő nem kívánt nyilatkozni la­punknak.

bors

Hasonló hírek

Elvehetik Lajcsitól az állami kitüntetéseit

Mazsi

Megtette, amire annyian vártak: Schobert Norbert bocsánatot kért – videó

Mazsi

Folytatódik a legmeghatóbb X-Faktor-sztori: ez történt Anti bácsi és testvére nagy találkozása után – VIDEÓ

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------