Hirmagazin.eu
Főoldal » Nostradamus mágikus köre: most megtudhatod mit tartogat számodra a jövő!
Ezotéria: álomfejtés, jövendölés, gyógyítások

Nostradamus mágikus köre: most megtudhatod mit tartogat számodra a jövő!

Bár Nostradamus jóslatai nehezen értelmezhetőek, mégis mindig minden esetben bebizonyosodott, hogy 95%-ban beteljesedett minden jóslata.

Ha szeretnéd megtudni mit tartogat számodra a jövő, nem kell mást tenned, mint: csukd be a szemed és koncentrálj arra a kérdésre, problémakörre, ami jelen pillanatban a legjobban foglalkoztat téged, és amire választ szeretnél kapni. Majd még mindig csukott szemmel bökj rá az alábbi képre. Ezután kinyithatod a szemed! Nézd meg, milyen számra mutat az ujjad és olvasd el a számhoz tartozó leírást:

1. Igen!

Azok közé az emberek közé tartozol, akik képesek a legnehezebb szituációkban is megőrizni a lélekjelenlétüket és a hitüket. Nem szabad feladnod most sem, ugyanis a türelem meghozza számodra a probléma megoldását. Bíznod kell magadban és másokban is!

2. Igen! DE még nem ma és nem is holnap!

Lesz majd az életedben valaki, aki megpróbál az utadba állni és igyekszik minden szálat összekuszálni körülötted. A legfontosabb, hogy ne kerülj vele konfliktusba! Próbálj meg békés, pozitív megoldást találni a helyzetre.

3. Igen!

A következő napokban olyan dolgok történnek majd veled, amelyek minden elvárásodat felülmúlják majd. Nem szabad elsietned semmit és ha így teszel, akkor minden a te előrejutásodat fogja szolgálni. Légy türelmes és kitartó az elkövetkező időszakban.

4. Igen! A szerencse melléd áll!

Nincs más dolgod, mint évezni a következő boldog időszakot. A szerencse kísér most téged, nincs okod kételkedni abban, hogy minden kedvezően alakul.

5. Jó időben, jó helyen.

Most minden figyelem rád irányul. Itt az alkalom, hogy megmutasd benned igazán meg lehet bízni. Soha ne taktikázz, mert elveszítheted a beléd fektetett bizalmat.

6. Rosszabbul alakulnak a dolgok, mint gondoltad.

Sajnos rossz volt a kiindulópont. Nem úgy vannak a dolgok, ahogyan azt elsőre gondoltad. Hallgasd meg a szeretteid véleményét és ne kergess hiú ábrándokat!

7. A megoldás még nem jött el.

Ne aggodalmaskodj és rágódj a problémán! Adj időt magadnak, és csak próbáld meg élvezni a pillanatot. Hamarosan minden alakul magától.

8. Légy óvatos!

Ne higgy el mindent, amit mások mondanak. Tarts távolságot és ne bízz meg mindenkiben. Most mindent jobb színben látsz, mint amilyen valójában. Legyél óvatos, így nem fogsz csalódni!

9. Kétségtelenül sikerül!

De egyedül, segítség nélkül nem fog menni. Oszd meg a problémádat egy jó barátoddal, aki reálisan látja a dolgokat.

10. Igen! De ne hagyd, hogy félrevezessenek!

Mindig, minden esetben hallgass a megérzéseidre és ne hagyd, hogy mások befolyásolják az életed!

11. Korai lenne még választ kapnod.

Még nincs itt az ideje, hogy megkapd a választ. Legyél türelemmel és hamarosan a legjobb időben érkezik meg hozzád a válasz, ami mindenképpen pozitív lesz.

12. Nagyon is lehetséges!

Minden sokkal gyorsabban és pozitívabban fog alakulni, mint ahogyan gondolnád. Kerüld el a negatív, lehúzó embereket és vedd körbe magad azokkal, akik őszintén a barátaid és hisznek benned!

13. Minden a terv szerint alakul!

Ha késlekedsz és tétovázol, az félrevezető lehet az embereknek. Azt fogják hinni, hogy megbízhatatlan és kiszámíthatatlan vagy. Ez nem szolgálja a Te javadat. Törd szét ezt a képet! Többen szeretnek, mint gondolnád.

14. Minden rendben lesz!

De csak akkor, ha teszel érte! Már ma tegyél egy lépést a célod felé és ne késlekedj! Vedd kezedbe az irányítást, az ötleteidet siker koronázza.

15. Igen! A szerencse rád vár!

Hamarosan váratlan szerencsében lesz részed. Ne tegyél semmit, csak várj! Az elhamarkodott lépések most nem vezetnek eredményre.

16. Minden álmod valóra válik!

Bár nem úgy, ahogyan elképzelted, de minden reményed teljesül. Állj készen a megoldásra és legyél rugalmas! Ne utasítsd el a különböző lehetőségeket!

17. A válasz még kérdéses!

Gondold át még egyszer, mire vágysz. Talán túl magasra tetted a lécet. A helyzet egyelőre változatlan marad. Ha letisztult benned mit is szeretnél valójában, akkor körülményeid jól alakulnak majd. Figyelj oda, mit súg a belső hangod!

18. Nehézségekre számíthatsz.

Időbe telik, míg helyre jössz a csalódásból. Ez azonban nem jelenti azt, hogy le kell mondanod a vágyaidról. Épp ellenkezőleg: pozitív hozadéka lesz az eseményeknek. Sokan állnak melléd így baráti köröd kedves személyekkel bővül!

19. A bizalmatlanság és a harag távol állnak tőled!

Azonban ha nem engeded el a félelmeidet, akkor elszalasztod a sikert! Ha a szerencse melléd szegődik, ne legyél bizonytalan és túlzottan szerény! Engedd el ezeket az érzéseket! Legyél nyitott és kedves az emberekkel!

20. Igen!

A szerencse hamarosan beköszönt életedbe! Ne kételkedj a pozitív eredményben! A szerencse hosszan elkísér utadon.

21. Igen!

Hogy teljesüljön, amire vágysz, már csak egy kis erőfeszítést kell tenned. Légy bátor és kockáztass, szedd össze minden erőd és tedd meg az utolsó lépéseket a siker felé vezető úton! Figyelj a környezetedben történő dolgokra és emlékezz rá: nincsenek véletlenek!

Forrás

Hasonló hírek

November 4.: telihold! Kezdődjön egy varázslatos időszak, használd ki a szeretet és a bőség energiáját!

Mazsi

Riasztó elmélet: Pusztító özönvíz közelít a Föld felé

Mazsi

Jönnek a Perseidák: A hullócsillag a legerősebb kötés a szerelemben

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------